emil@hemo.net 1 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, ja sam novi član na Bjbikers forumu. Od dečačkih dana sam maštao o motoru i konačno, pre 2 godine sam pazario svoj prvi ozbiljan motor: BMW F650. Iz Vršca sam i volim sve što vole mladi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 2, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
emil@hemo.net 1 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Opa, komšija iz Vršca. Ti mora da si onaj što skoro svakodnevno ganjaš motor po bregu? Ako jesi onda smo se često mimoišli, doduše ja sam bio pešice... Ali zato motorima možda jednom-dvaput u gradu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 20, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...