Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2474 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam razvio malu simpatiju prema ovom lepuskastom motoru, otvaram temu radi sticanja vise znanja o njemu. Znaci, da li i koliko je pouzdan, moguci kvarovi, ciklistika, zastita od vetra? (na S model mislim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 4, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Moj prethodni motor je bio z750s ... Kupio sam ga sa 12000 a prodao sa 34000 km, i za to vreme nisam imao ni najmanji problem sa njim, tako da na pouzdanost nemam zamerke ... Ciklistika je za sport-touring stil vožnje odlična. Dvojica drugara koji voze R-ove a probali su moj z750s , imali su zamerku jedino na prednju viljušku, koja je premekana za njihov ukus, ali da se to može rešiti ugradnjom Wilbers opruga (oko 100 eur). Ali kao što rekoh, oni voze R-ove i preferiraju izrazito sportsku vožnju ... Zaštita od vetra odlična, na autoputu održavanje putne brzine od 160-180 kmh bez problema, a uz neznatno naginjanje napred i 180-200 kmh ... i to sa serijskim vizirom, a visok sam 187cm. A za preko 200 kmh se treba malo više nagnuti ili ugraditi veći vizir ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan poslednji Z koji je licio na motor, posle toga su ga smanjili do mere da je to smesno i izbacili S varijantu... sve sto ti je napisao easy stoji,ako nadjes dobar primerak (koji ces tesko naci kod nas) slobodno uzimaj... preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...