lazarpetrovic 0 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan Pojas je bukvalno nov ja sam ga probao par puta nosio 2-3 puta,placen je oko 30e dajem ga za 1500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantamil 0 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 569 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Koja je veličina-obim cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan i od mene imash PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan Velicina je L Koja je veličina-obim cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Cudi me da pojas jos nije prodat. Ako ti nije tesko da ga posaljes ja ga uzimam. Pusti mi sms na 065/301-2900, pa te zovem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarpetrovic 0 Napisano Februar 1, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vracar-Beograd Motocikl: KTM 950SMR Prijavi odgovor kao problematičan Prodat!:zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...