TomoB 1618 Napisano Januar 30, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend slovenački Netopiri - šišmiševi krenuli su u napad protiv dosade i uspešno pobedili na svim frontama. Kako bi se ubedili u njihov uspeh, šaljem vam nešto foto dokumentacije, koja svedoči o događajima i njihovim protagonistima. brend precednik ambient pušački ambient napolju gurui bend XXX naši nam dragi prijatelji i prijateljice šteta što ne izostrih dovoljno večiti Vili - za koji dan imaće ih 70 (ne €) gazdarica pomoćnica Sanela majstor za jagermajster 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 30, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan nastaviće se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,jel ono Mokl zbog Sanele pije jagermajster? Vidim da ste se lepo proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' su oni stvarno članovi AMA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 31, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak - zna se... :ooo: ... gđica umetnica on d stejđ... kolekcija samo za prave bajkere i neke bajkerke... nema pušenja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Januar 31, 2011 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ruka ti se pozlatila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 1, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam, da će vam se ova gore gaditi , ali ovakva netrpeljivost i ignorancija ipak nije bila očekivana . Ili vam možda žene gledaju preko ramena,... ok, neću više... p.s.: Hvala Hermane!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Februar 1, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan eee kud ode ova europa... pogledajte samo audiciju za običnu šankericu... što reče neko ruke ti se pozlatile... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Piiiiii breeee, ja taman da vidim o cemu se radi, kad dodje zena nesto da me pita !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Februar 1, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Piiiiii breeee, ja taman da vidim o cemu se radi, kad dodje zena nesto da me pita !! he he znači skoro ćeš na neku bajk žurku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...