Djokic 1033 Napisano April 11, 2011 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan UHHHHHHhhhhhh...... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ima siti da se navozamo. Uzdravlje da ga potrosis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedan momak ostavio kaparu od 100eu i dogovorili smo se da ga cekam za ostatak novca (za moj skuter)jos mesec dana i nije se pojavio,da li da budem srecan sto cu zadrzati kaparu :)ili da se roknem sto nisam dobio ostatak novca posto sam nasao motor koji bih kupio .Gajo,izvino sto sam iskoristio tvoj prostor za iznosenje problema,ali su nam price srodne,dva dobra motora/skutera,a nigde kupaca...Srecno sa novcem od TDM,pozdrav hvala! a od novca ode sve u dugove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1714 Napisano April 11, 2011 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan sto kazu u filmu' Lepa sela' - Dosta je bilo kume,idem kuci. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano April 11, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Gajo,jel ode? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ode . Feelgod je novi vlasnik! Nek mu je sa srecom! Samo jos sutra da ga preuzme i onda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i jednom i drugom, a ja cu sad da svecano zakljucam ovu temu jer koliko vidim ima tendencija da se nastavi...a vec je je bilo i previse. Sretno ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...