YamahaR1fan 0 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U potrazi za njim... Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima, ja sam Dejan, iz BG-a sam, 80 sam godiste... jos jednom pozdrav i kuckamo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dejane,dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze i zelim ti da kupis tu R1, pa da se druzimo i na forumu i na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Deki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...