speed 6 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Probaiker kozni kombinezon prx-4 velicina 54 .Kombinezon je nov stigao mi je juce iz luisa ali mi ne odgovara velicina! Cena 200e Telefon 063/8590963 Igor Indjija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 28, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok, tezak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 853 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 879 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina?.. Koliko si ti visok i tezak kada ti ne odgovora velicina?.. I odakle si zbog eventualne probe?.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 186 a tezak oko 90 kg! Kombinezon je prodat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se zakljuca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...