Miljan 28 Napisano Januar 27, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Marka:Kawasaki Model:ZX-6R Ninja 636 (Ram Air) Snaga:100kw/136ks Tezina:170kg Godina proizvodnje:2005 Predjena kilometraza:20.000 kilometara Stanje:Gume 85-90%,plocice 95%,lanac i lancanici 85%. Vlasnik: Ja licno,preveo sam ga na svoje ime,motor je legalan 100%! Registracija:Nije registrovan(Ne morate ga prevoditi,moze se voziti na mom imenu po zelji.) Cena:4000eura za novac u kesu,za zamenu zavisi od realnosti ponude. Zamena za:Auto,motor,razno... Ostalo:Pitajte. Mesto:Pancevo Napomena:Motor je pretrpeo laksi pad(Proklizavanje),sve je sredjeno sem dekle radi uvida kakav je pad bio(dekla je samo malo izdrana).Potrebno je promeniti filter vazduha.Na slikama fale plastike kod sedista jer sam skidao akomulator i fale plastike kod farova stavljao sam Osram-ove Xenon Look sijalice.MOTOR JE KOMPLETAN I U FABRICKOM JE STANJU! Miljan Makragic. 063/8-233-442 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan joooooj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku sa leve strane motora....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku gde je krljana dekla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 3, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan joooooj ??? а ево и слике.. Ово ми је једина коју имам са те стране... Поздрав. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bruka motor za smesno malo para, samo nije to jos za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 4, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Јоš sam spreman da korigujem malo cenu zbog registracije! Ali jbg,nema narod para izgleda,ali ne bunim se,ja se bar slatko vozim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan joooooj ??? а ево и слике.. Ово ми је једина коју имам са те стране... Поздрав. Pa to nije nista.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 4, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Зато је и нисам офарбао нити мењао или сређивао,да се види шта је и како је. А не после да ми неко каже мењана декла ко зна шта,овако видиш,па ако ти се свиђа свиђа ако не опет лепо и теби и мени... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 8, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje... Stavljam bixenon kroz koji dan.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan kako stoji sto se tice legalnosti? gde je kupljen? uvezen? koliko kljuceva ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 8, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Preveden na moje ime,kupljen u Beogradu,Posedujem sve papire i overe od beogradskog Supa,i poreske uprave..100% legalan,imam samo jedan kljuc,tako sam ga i ja dobio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan trazio si mercedesa , sad ti nudim mercedesa http://www.polovniautomobili.com/oglas920964/mercedes_benz_slk_200/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 9, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Stanje je pristojno,samo mu fali jos zadnje sediste,gepek,i jos dvoje vrata... Malo je mali za moje potrebe E klasa,C klasa,Iskljucivo sa petoro vrata.. sve u obzir dolazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan stanje nije pristojno , stanje je perfektno i ne fali mu nista ima sve sto mu treba,a tebi tefinitivno fali kljuc! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 9, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno,nemam primedbe na auto,a ovim za kljuc ne razumem sta si hteo da kazes.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda od Baklavine mecke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 9, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Хех... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Preveden na moje ime,kupljen u Beogradu,Posedujem sve papire i overe od beogradskog Supa,i poreske uprave..100% legalan,imam samo jedan kljuc,tako sam ga i ja dobio Nisi me verovatno razumeo. Nov kupljen u Bg. ili si ga ti kupio u Bg.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 9, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kupio u Bg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 12, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Актуелноо.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 12, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan trazio si mercedesa , sad ti nudim mercedesa http://www.polovniautomobili.com/oglas920964/mercedes_benz_slk_200/ Izvinjavam se za off ali mecka izgleda perfektno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 13, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem da ne izgleda,ali nije za moje potrebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 22, 2011 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Promenjen filter za vazduh.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljac 0 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da te ne zanima ovako nesto, kojim neverovatnim slucajem, a ja bi ti doplatio koliko se dogovorimo -> http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59919-honda-cbf-125/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...