Aćimo 1144 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako Vas pomno prati na Vašem putešestviju ovaj naš orao. Svaka čast na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u Sarajevu bio nekoliko puta i uvek ga rado posecujem. samo cekam sledecu priliku i i zvvvrrrr za Sarajevo ! ni ja nisam neki extremni ljubitelj moto skupova @ baneBP ali ovaj u vise ne propustam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Kako Vas pomno prati na Vašem putešestviju ovaj naš orao. woooow !!! ja sad tek videh. opet wow ! svaka cast na oku sokolovom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan prelepa tura i jos lepse opisan putopis,svaka cast :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putašestvije. Aj baci još nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Aj baci još nešto. kad svi procitaju ovaj ... hahha bice bice, za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 27, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ,stvarno ,nema sta i slike i pisanje...Kao i svi predhodni,a nadam se i sledeci!! Pozz za ekipu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Januar 27, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,gledam ove fotke i sve mi lepo vreme...a onda pogledam napolje kroz prozor i bbbrrrrrrrr.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Januar 27, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, dobar, samo napred pa da bude jos putopisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Januar 28, 2011 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci i na putovanju i na opisu. Bas slikovito. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Januar 28, 2011 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci,odličan putopis sa mnogo detalja! Kako mi se čini izgleda da ću ja ove godine ići na moto skup u Sarajevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 28, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan stvarno baš lep putopis, pun pozitivne energije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Nasa brzina ne prelazi 80km/h!Nama je cilj da uzivamo u voznji i uglavnom slikamo u pokretu ali i stajemo,pa ponekad i na svakih 200m . Da pojasnimo,nismo mi p..e,imamo i mi svojih 5 min,al samo kad smo kuci,tj Nordi i Miloshwind 12 km(iz krivine u krivinu)deonice puta Studenica-Usce ,a ja imam ibarsku .A kad je tura u pitanju,onda opusteno,nije samo cilj da kazemo da smo bili,vec i da smo videli nesto 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 28, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ..... kao sto rece kolega Brki, zadovoljimo zelju za brzinom pre putovanja i mirni smo po tom pitanju neko vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa.ventil 18 Napisano Januar 29, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast slike su odlicne komentar jos bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rancic 6 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast momci, taj put znam u prste, ali nazalost autom. Nadam se da cu ga bolje upoznati na dva tocka. Bas mi podrivate zelju da kupim nesto ozbiljnije. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Februar 18, 2011 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,bas je dobar putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan bio 2 puta u sarajevo i preporucujem 5+. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan U ovim zimskim danima kad se kuju planovi na nakovanju zvanom auto karta,i kad u dokolici prolazi svasta kroz glavu i kad naviru secanja,sabiraju utisci,ja,Tuareg i Miloshwind dodjosmo do zakljucka da smo u svoj toj brzini i uzbudjeneju(jer je ovaj put u jednom trenutki bio otkazan)nesvesno preskocili ili ti da kazem potpuno zaboravili na prvobitnu dogovorenu rutu koja je mnogo lepsa i otisli skroz drugim putem (ne znam koji smajli da stavim ),ali hvala Bogu opet je sve bilo dobro i prelepo . A tu drugu deonicu nadamo se da cemo proci ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast momci, taj put znam u prste, ali nazalost autom. Nadam se da cu ga bolje upoznati na dva tocka. Bas mi podrivate zelju da kupim nesto ozbiljnije. Samo napred! samo enduro druze ako mislis da prosiris vidike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rancic 6 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da je enduro za mene jer sam visok 195, ali zadnji enduro koji sam vozio Super Tenere je imao kriv ram, pa sam zavrsio u jendeku i zvekno nogu od kamen, sada mi u planu bandit ili mozda cak F4 (ako bude para). Jos uvek je to u razradi, zena mi ne da Gledajuci ovaj putopis vidim koliko se motoristi drze zajedno i koliko se lako sklapaju nova prijateljstva, institucija je to! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Februar 18, 2011 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, samo steta sto nema ni jedne slike sa povratka, nemojte vise da hostujete slike tamo gde ste hostovali ove, prekoracili ste je bandwith, pa nema slika na zalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan odlican pitopis momci! ajd ako mozete-resite ovaj problem sa poslednjim slikama, pa da se vidi i povratak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan ponovo radi bioskop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...