BRACO 3332 Napisano Januar 30, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan nosac za farove, maske i instrument tablu, standardna varijanta, tj. original 159€.... lepo bogami Boanova plastika, i samim tim otpada prica o stavljanju boanove plastike... tj. ne pada mi na pamet gubljenje vremena... Rep, tanki, lepi, "brzi" te ovo ne dolazi u obzir Rezervoar dakle ostaje original.. idemo dalje :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 30, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Odlican primer naucnog pristupa Braco....Poenta je da sve ovo ima resenje, ali nije resenje iz kataloga (ono koje je brzo i jednostavno), barem takvo resenje ne bi bilo pravo resenje za mene, a resenje koje ja trazim, subjektivno do krajnjih granica, pociva na temelju saznanja da se sezona priblizava(mozda je vec i pocela) i ja ne bih kolima da se vozim ove sezone i da, ako cu vec da dajem pare i trosim vreme i znoj, onda hocu tacno ono sto mi treba... ps: smislio sam kako da instalira botove na Afriku. Napisacu na njoj RR i svi ce da se spontano zalepe za nju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i na pocetku predpostavio,da nece biti nista od prerade,jer cim neko krupno zagrize brzo i odustaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Januar 30, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @cho Bitno je da je bulja chupava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ideje je ok, i ima smisla ako ima covek viska para koje ce da utrosi za svoju dusu, i da udje u Boano klub. Sa jednim se ne slazem, a to je ta silna oprema koja je na netu ponudjena za budzenje Afrike. To je sve cista komercijala koja je napravljena da ljudima uzme pare. Naravno, ona nudi univerzalno lep izgled i kvalitetne komponente, ali to kosta!!!! O preradi Afrike sam razmisljao i jednog dana ce se valjda i destiti, ali nece biti klasika koja je ponudjena na netu.Ima tu dosta sitnica koje bi posluzile sa inspiraciju, ali mi je sve to previse kliše. Ako vec hoces da se bavis nekom preradom, pa uradi je covece sa tvojim licnim pečatom i onda bi to terebalo da ima nekog smisla, a ovako, ne. I ako mislis da spucas 5-6000 eur u Afriku, onda mislim da je bolje kupiti ADV koji sve to ima na sebi i cepaj. Isto tako ako ti treba motor sa kojim ces da se vozis gde ti padne na pamet, nema potrebe preradjivati Afriku. Ona to vec i jeste, tj. ona je fabricki prilagodjena tome. Mozda da se podigne koji santimetar (odnosi se na 04 i 07), progresivne napred obavezno (07), nategnuti zadnji amortizer do kraja, dobro zastititi sa prednjim barovimam, mrezica za far i zadnjim nosacima kofera, i ako treba jos neka sitnica. Staviti dobre krampone, i mozes na kraj sveta. A sad malo o preradi za malo manje pare. Moj KTM 620 EXC je mogao u momentu da se kupi za 1700 eur. Ako vec hoces preradu vesanja koja je i najpotrebnija i najskuplja za neku "ozbljniju" voznju, onda lepo poskidas komplet vesanje sa KTM-a koje je savrseno, sa sve tockovima,kocnicama,... turiš na Afriku i vozi. Ostaju ti papiri, masina i ram koje mozes bez problemna da kulturno udomis i naplatis, i eto ti napucane Afrike za 1000 eur. I tako, nije sve u Boanu, ima nesto i u nama. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 30, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se o tome i radi Kepo...ja vidim pred osima kakva ona treba da bude i takva ce i biti....ostaje problem vremena...evo ovih dana treba da vidim neke vile sa KTM 640adv i to bi trebalo da je to...ali nije, jer ona ima jedan disk, moram da jurim neki "nosac" za drugi disk ili da jurim ceo tocak od KTM-a...sa strane sta svi kazu, prosta logika kaze da je jedan tocak sa fabricki pripisanom kocnicom (KTM) predvidjen za motor odredjene tezine i sposobnosti ne odgovara "potpuno" drugom motoru..da li je taj jedan KTM-ov disk dovoljan...Dobro, naravno da mi treba strugar da napravi osovinu volana novu da bih upasovao na Afriku ove WP vile...Ono sto ja moram da zamenim me sprecava da radim polovicno...Vidim da ima napolju stovarista sa gomilom delova za Afrike, ali vrate moj, nosac farova 159€..to je smesno., a meni treba ako ocu original plastike da kupujem ili pravim... Afrika sigurno ne ide na prodaju, ali nije realno ocekivati da bude spremna za prvo sunce ove godine...i tako, posle dva meseca samostalnog mozganja, ja za 3-4 dana, ok kad se ukljucilo vise glava, vracam se nazad, praveci ceo krug i gledam 990 adv...te kvare se te ne kvare se, te ako oces na "kraj sveta" a imas KTM-a, parkiras ga, kupis neku polovnu Afriku i odes njom...Afriku bi i mongoloid naucio da celu rastavi i satavi posle par godina koriscenja iste, KTM je moderno cudoviste tehnologije koja ako te izda, ne mozes nista do da se slepas...Ktm ima mali servisni interval...sto ljudi milion misljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupi 950, i eto ti napucane Afrike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 30, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Kupi 950, i eto ti napucane Afrike. http://www.ktmforum.co.uk/bikes-bits-sale/66777-probably-best-950-adv-you-will-see-sale.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A mo\e i ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 31, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan kepo speaks the truth... onaj ktm sa oglasa je prejeban... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 31, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan kepo speaks the truth... onaj ktm sa oglasa je prejeban... Proat pre 10-ak dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka od ovih slika sto su postavlene Je Lijepa na svoj naci!!! Africa izgleda odlicno,kako bi ja to rekao u Pariz-Dakar stilu evo i do mene sliku Africa Twin Cros neki propravljeni model,,i izgleda Drti a tek u SuperMoto U svakom slucaju Srecno u Izradi ili ti Preradi Pratim Temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najboljih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se licno Najvise dopada u Kross stilu,a lako je nabaciti i SM tockove!!! Mozda cak jedna od jeftini varijanti prepravke Afrike Twin (dosta plasticni dijelova od CR-ke, nazad stop-svjetlo,naprijed lijepa maskica po ukusu vozaca i to je to) kako vidim na ovoj je ostala serijska viljuska,,al bi mogal neka USD al me zanima GDJE SE KUPUJE OVAJ REZERVOAR,,ili je to neki rucni rad ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Februar 2, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan to ti je budzenje sa razoraznih krosaljki....a mozes i sam da ga pravis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 5, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh ovu temu... Ja pocinjem ovih dana da radim svoju africu, u relly fazon.. Ali sa svojim pecatom.. Samo da zavrsim jos dva ispita i slobodan sam... Radim sve sam... Kad je zavrsim, i ako vam se svidi.. Lako cemo napraviti kalupe i stancaj Bice slika.. Samo na zalost nemam dovoljno para da preradim i ja amortizaciju i kocnice.. Odoh da ucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Mart 12, 2011 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Arakis i Joska za elektroniku. Srecno! a i sire.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan afrika je cudo od motor i kako se god preradi uvek ce to i ostati CUDO NEPONOVLJIVO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano April 19, 2021 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan I nakon 10 godina sta bi sa sredjivanjem Afrike Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...