lazar98 15 Napisano Januar 26, 2011 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zovem Lazar Stojanov iz Čačka, rođen sam 1.10.1998 god. Nemam svoj motor ali sam vozio tomose, i skutere. Za sajt sam čuo od jednog drugara pa sam i ja hteo da se učlanim jer ima raznih događaja u vezi motora koje ja volim pošto volim motore. Voleo bi da imam ovakav motor za početak:(linkove đu staviti) http://www.totalmoto...amaha-TW200.htm Najviše mi se sviđaju rublike putovanja i opšte teme.A i dopisujem se na četu sa prijateljima. Pozdrav za sve od Lazara iz Čačka. Promenio Januar 26, 2011 član lazar98 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Lazare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2750 Napisano Januar 26, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za još jednog mladog lava, čije vreme tek dolazi. Jedan savet: Pun gas, i samo polako Kako smo zemljaci, a u istom smo kvartu obrati se slobodno, ako nešto zatreba, ili ovde (BJB), ili lično! Za početak vozi na dva točka - što je sigurno - sigurno Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazar98 15 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan havala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filozof 11 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Чачак/Београд Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao zemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Januar 29, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao lazo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao majstore Moj sin je tvoje godište. Elem, taj motor se ne prodaje kod nas, ali je za tebe verovatno bolje ovo ili ovo, a cenovnik možeš da pokažeš tati ovde Yamaha PW80 Yamaha TT-R110E Osnovna razlika između ova dva modela je da je prvi dvotaktni, a drugi četvorotaktni, pa sad šta više voliš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Lazo, imas vremena da kupis sve sto ti je volja, samo pametno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 30, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan 1998. godište Lazo sine, ti nam onda dodješ ovde najmlađi član koliko je meni poznato. . Svaka čast na lepom predstavljanju i primeru starijima kako to treba da se uradi. A siguran sam da ćeš i ti ovde, među našim drugarima, prepoznati mnogo dobrih primera kako treba voziti motor i kako treba uživati u zadovoljstvu koje on pruža. Dobro nam došao i uživaj na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Izvidjac 18 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Lazo kralju, gledam tebe vidim sebe u istim godinama! Bice vremena za sve samo polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazar98 15 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima!!!!!!!! Hvala puno!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 31, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Lazo dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hehe dobrodosao drugar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, Lazare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Lazare! Bravo za predstavljanje i zelim ti prijatan boravak na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 900 2 Napisano Februar 1, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: I S T R A - Sv. Lovreč Motocikl: T D M 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Lazare. Samo polako i sve če doči. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam 98 god xaxaxaxax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...