Marko011 2457 Napisano Septembar 8, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam neku opremu od njih, nebitno šta i koliko.........mada sam jednom poljubio vrata u radnom vremenu, no hebi ga, ništa strašno. Zato sada telefonom proverim da li ima nekoga pre nego što navratim ;D Uglavnom pozitivno iskustvo, ljubazno osoblje......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan da i ja pohvalim momke. narucio sam akumulator. stiglo postom na vreme i po dogovoru. svaka cast. nadam se da imaju lance i lancanike jer to je sledece na redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko od koliko sati radi guevara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Radno vreme: Radnim danima od 10h do 20h Subotom od 10h do 15h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da otvorim cenovnik guevare. da li neko moze da mi kaze koliko su lanac i lancanici za SUZUKI TS 125. hvala unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmad66 4 Napisano April 22, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prоšle godine sam kupio kod njih dve kacige Caberg za suprugu i po savetu prodavca HJC fs10 smoke za sebe . Posle dva meseca na HJC-u se skroz ispucala postava tj donji deo od skaja. Odem da izreklamiram (pošto i po starom zakonu imaš garanciju na takve stvari 6 meseci),kažu mi u radnji oni ništa neznaju dolazi kolega iz veleprodaje i kaže mi da nemam prava na reklamaciju i da sam pogrešno tretirao kacigu. Kacigu uopšte nisam mackao nisaćim a pazim je i danas je bez ogrebotine.Uredu zamolim ih da mi to pismeno daju da nemam prava na garaciju i overe što su i uradili.Posle par sati zovu me i kažu kako su kontaktirali HJC i da će mi ipak ižaći u susret i da će zameniti postavu kacige (nova će stići za 10 tak dana-leto prošle godine).I tako dan za danom dopisivanje emailom pozivi dogovor početkom ove sezone rešiće reklamamciju.Jedan sajam, drugi sajam i pre par dana pozovem da vidim kad kod njih počinje sezona ,dobijem odogovor od ljubaznog prodavca da nisu u mogučnosti da mi izreklamiraju kacigu pošto se više taj model nepravi ali da se javim sledeći put kad kupujem nešto kod njih daće mi popust.Pošto imam račune njihovu izjavu,emailove sačuvane razmišljam da ih tužim i pošaljem inspekciju mada to nisam nikada radio u životu ali sam isto tako jako malo puta naišao na ovakve SMRADOVE. Savet NIKAKO HJC i NIKAKO GUEVARA. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano April 22, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na sajmu gledao da kupim HJC i kad sam pitao za razliku izmedju dve kacige prodavac mi je dao totalno pogreshnu informaciju (rekao mi je da je IS16 trokompozitna) i kad sam pitao koja je onda razlika izmedju trokompozitne ZF-10 i IS16 rekao je da je IS16 kvalitetnija trokompozitna kaciga. Pritom se pravio pametan da on bolje od mene zna koji broj ja nosim. Jako neljubazan i nevaspitan u najmanju ruku. Bio je celav tip, mozhda si i ti imao problem sa njim. Dzolaja je posle doshao i dao mi pravu informaciju i probao da izgladi stvar. Plus za Dzolaju a Gevara je kod mene zavrshila prichu. Posle toga ni jakne nisam hteo da gledam pa sam kod Markonea kupio. Super da imaju zdravu konkurenciju kod koje sam dao 100e vishe za kacigu koja mi se svidela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ljudi su fenomenalni,Nesa je toliko ljubazan da je to prava retkost danas,jedino sto roba ne moze da se kupuje na odlozeno e to bi bila prava stvar,inace ja licno sam prezadovoljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 25, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan @Shonsi,kad stizu crni viziri za ZF9? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Greifer 15 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam nekoliko puta, od toga sam kupio dva puta po neku sitnicu, sve najbolje o radnji i osoblju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 78 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nazad 3 godine, opremu kao i neke potrosne delove(svecice,plocice,filteri) iskljucivo kupujem u Guevara prodavnici.Imam samo reci pohvale za Anu i Soneta. p.s. tamni viziri stigli za vreme sajma kako je i bilo obecano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan 666 0 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Beograd Motocikl: honda cbr600f3 Prijavi odgovor kao problematičan Prоšle godine sam kupio kod njih dve kacige Caberg za suprugu i po savetu prodavca HJC fs10 smoke za sebe . Posle dva meseca na HJC-u se skroz ispucala postava tj donji deo od skaja. Odem da izreklamiram (pošto i po starom zakonu imaš garanciju na takve stvari 6 meseci),kažu mi u radnji oni ništa neznaju dolazi kolega iz veleprodaje i kaže mi da nemam prava na reklamaciju i da sam pogrešno tretirao kacigu. Kacigu uopšte nisam mackao nisaćim a pazim je i danas je bez ogrebotine.Uredu zamolim ih da mi to pismeno daju da nemam prava na garaciju i overe što su i uradili.Posle par sati zovu me i kažu kako su kontaktirali HJC i da će mi ipak ižaći u susret i da će zameniti postavu kacige (nova će stići za 10 tak dana-leto prošle godine).I tako dan za danom dopisivanje emailom pozivi dogovor početkom ove sezone rešiće reklamamciju.Jedan sajam, drugi sajam i pre par dana pozovem da vidim kad kod njih počinje sezona ,dobijem odogovor od ljubaznog prodavca da nisu u mogučnosti da mi izreklamiraju kacigu pošto se više taj model nepravi ali da se javim sledeći put kad kupujem nešto kod njih daće mi popust.Pošto imam račune njihovu izjavu,emailove sačuvane razmišljam da ih tužim i pošaljem inspekciju mada to nisam nikada radio u životu ali sam isto tako jako malo puta naišao na ovakve SMRADOVE. Savet NIKAKO HJC i NIKAKO GUEVARA. Slazem se sa tobom.Ljubazni kada prodaju,ali ako treba da se zameni ili nesto slicno odbijaju na sve nacine!Vise puta sam kupovao tamo ali nikad vise!Probacu kao i oni,da se smeskam pa da im drugarski posaljem inspekciju.Dobro razmislite gde kupujete.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Maj 11, 2011 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Juce ja i drugar dolazimo u bg ja da kupim kacigu a on par karika lanca i 2 spojnice. Odlazimo prvo u Pegaz,tamo komunikativna verovano vlasnica i previse otvorena i previse pricljiva,jedva rece ajd da pogledamo dalje pa ce da vidimo(svi to kazu vecina ih se i nevrati). Cini mi se da odjednom ceo Beograd nema struje,piste alarmi guzva katastrofa. Dolazimo do guevare na stepenicama sedi prodavac i prodavacica i drguar pita u vezi karika,objasnjavaju se i kaze prodavac dzaba sve nema struje.Ok kazem ja jel bi mogao da pogledam kacige,kaze nema struje ja ga gledam,pa?Kaze sve mi je dole(prvi put sam od kada su na novoj adresi) vidim nekakve kacige sa stepenica precutkujem al ok,idemo mi da prosetamo pa dolazimo.Vracamo se posle oko 45min dosla struja,ulazimo odma resavamo misteriju oko lanca tj. brojanja karika ko je na sta mislio.(a i mi smo komplikovali) Ja sidjem da pogledam kacige i uopste sta imaju dok iz magacina decak ne donese karike. Dolazi decak i donese,bacim pogled kad ono zlatni did spojnice a mi trazili crni(ceo lanac je crn)kad prodavac mozda malo vise od potrebnog(mada i nije)napade pa kako koliko ovde ima.Decko vidno izgubljen poco da lupa gluposi(nov je) kazem mu ma ne se brines naucices,ode on a mi cekamo da donese druge.Mi stvarno kao kod kuce sa njima pricamo i prodavacica me iznenadila sa znanjem za zensko u mom prisustvu.I dalje cekamo,ulazi neki decko hoce gume(trkacke)ide u Holandiju ili vec gde nesecam se,vadi papiric i cita dimenzije profil,prodavacica ga savetuje da neuzima trkacke da ce ocelaviti pre nego i dodje do staze za koju mu trebaju.Mi i dalje cekamo,ljudi ulaze i izlaze,davimo ih po na osob.Dolazi decko po naruceni lanac i ode da ga preuzme u magacin(sto ce decaka jos zadrzati)Ja pogledam na sat AAA,reko odosmo pa ce mo doci,idemo dalje.Dolazimo u maxmoment gledamo u zurbi zapade mi za oko jedna idemo mi jos da pogledamo,dolazimo do markosa,neradi ja ludim.Zatvara i maxmoment,do pegaza nestizemo a i tamo je bila jedna ok.Pocinjem da pi*dim sad mi ceo svet kriv u gradskom lepljivi rukohvati u trmvaju jos lepljiviji ja jos iznerviraniji.Vracamo se u guevaru uzimamo i gas kuci.Ja totalno smoren. Ko je kriv? Mozda decko iz guevarinog magacina,lepljiva rucka,ja ili moja probirljivost? Niko pa kakvo nam je stanje u drzavi i na koji nivo je prag tolerancije i nivo razumevanja doveden dobro se i nepoubijamo za naj manju sitnicu,netreba cak ni varnica da bi nko eksplodirao. Tako da nekrivim niti branim nikog. Meni naj bitnija stvar kod kupovine je obavezna vizuelna i mehanicka provera dok prodavac gleda,zatim postavljanje pitana sta ako i kako. Do sad kod njih kupovao sa ok iskustvom,smorim prodavacicu preko tel. od a do s,dam pare drugaru on kaze zvao sam i u dinar sve ok. Volim da vas smaram,morao sam da podelim sa vama u ovoj temi inace bi pukao bez varnice... :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan kupio plocice za motor,zadnje su bile odogovarajuce a prednje pogresne ( ja trazio pogresni model ) i momci su bez problema zamenili i dobio sam odgovarajuci model .za sada sasvim lepo iskustvo sa njima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 9, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Momak i devojka što rade u prodavnici su ok, komunikativni i koliko toliko brzi. Al zato, momci koji su zaduženi za izdavanje robe kao da su ih doveli sa neke planine. Čekao sam momka iz lagera da donese lance i lančanike nekih 10 minuta, ništa strašno, ulazimo svi unutra i jedan od njih se razdere na mene "Aj daj račun". Sledila je vaspitna, a sledeći put kada se u tom tonu obrati zavezaću mu lanac oko vrata. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas stigla kaciga, sve super kako je i dogovoreno. Svaka cast i puno uspjeha u daljnem radu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denisr6 3 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan cekao crni vizir za kacigu oko godinu dana, a pri kupovini kacige mi obecali da ce ga imati najkasnije za 4-5 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 14, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Narucivao sam neke delove(akumulator,filter itd)devojka koja se javila sve lepo objasnila i naravno vec sutra sve bilo na kucnoj adresi,i cene korektne sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 29, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zvao pre vikenda, tražio ručice za kvačilo i kočnicu. Star motor, ali se ispostavilo da imaju na lageru. Danas otišao, ručice me čekale. Ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zadovoljan prethodnim kupovinama, imao reklamaciju na jedan proizvod koja je prihvaćena... vrlo zadovoljan pristupom i odnosom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan kad god sam otiso tamo da kupim nesto nikad nije bilo na stanju! jedino sam uspeo da kupim filter ulja.... jednom cak ni sprej za lanac nisam imao srece da nadjem... migavci, retrovizori svojevremeno xenu.. nzn ni sam sta sam sve naivno isao da gledam jock... fini i ljubazni prodavci al dzaba... od sad mudro okrenem telefonom pa trazim dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 30, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Generalno zadovoljan, kupovao Caberg Justisimo GT, sada Cabergovu Kondu za suprugu, usluzni , predusetljivi ... itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 7, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan ja bio danas nisam obratio pažnj na zimsko radno vreme sačekao da otvore nekih 20min pogledam caber conda probam, kupim dve kacige za suprugu i sebe momak koji radi ok za sada nemam zamerki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Bio na sajmu sa zenom probali brdo kaciga ,covek je bio jako ljubazan .Drago mi je da nisam bio u magacinuu,ako je tacno ono iz ranijeg post.Zadovan sam uslugom i telefonom sam zvao za info i bio lepo obavesten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Opet da potvrdim da je Sone vrlo ljubazan i iskusan prodavac, prijatelj, drug. Od njega se uvek moze dobiti koristan savet. Danas bio i kupio kacigu. Sve pohvale... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...