red_alert 16 Napisano Januar 25, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan kupujem zadnji desni oklop zmigavca ili samo onu zutu plastiku za Kawasaki Zx9r 96 to su oni standardni kawasakijevi zmigavci (fabricki 0 ako treba da postavim sliku pa ako neko ima nek salje na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan imam vishka, ponudi neshto zuzvrat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 25, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan neznam sta da ponudim sem da ponudim novac za plastikicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan U Sokobanji mi je to, a ja sam u Nishu... Ma zezam se, dajem ti plastikicu, ionako sam zamenio te baglame od migavaca Samo smisli primopredaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 25, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan za primopredaju lako AKS expres ili autobus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Verovao ili ne, nema direktnog busa Banja - Zajecar! Ionako idem u skb za nedelju-dve, pa ako se ne snadjes do tad, javim ti kad mogu da ti posaljem! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 25, 2011 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ok saljem ti adresu na PP pa kad mozes ti posalji mislim kad budes u SKB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...