Dule 0 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd, Zaječar Motocikl: CBR 900 RRX Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko isao kod njih, na sta to lici.... mislim da su jedini ovlasceni u zemlji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dule,bila vec tema... Chitajte forum! http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=1794 Mada moram priznati da je tema slabo obradjena,dal iz razloga shto se hondashi samo voze i nemaju vreme za 4um ili se slabo ljudi odluchuju za kupovinu nove honde. :? Lichno mislim da je ovo drugo,a to je porazzavajuce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 0 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd, Zaječar Motocikl: CBR 900 RRX Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, ali je bilo bash davno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romeo 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze njihova adresa ili telefon telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Honda Boleč, Smederevski put 2a, Boleč Tel: + 381 11 80-62-462 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romeo 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda Boleč, Smederevski put 2a, Boleč Tel: + 381 11 80-62-462 hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan amp; Co. 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2005e sam kupio novog Fa u centru S a sto se servisa samog tice i poznavanja materije reci cu samo da su gledali uputstvo kada sam radio servis na 1000...verovatno je sada nesto bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan 2005e sam kupio novog Fa u centru S a sto se servisa samog tice i poznavanja materije reci cu samo da su gledali uputstvo kada sam radio servis na 1000...verovatno je sada nesto bolje... Dok gledaju u uputstvo, to je dobro, kamo srece da svi to rade. Ono i postoji da bi ga serviseri koristili i pravim redosljedom obavljali sve operacije i zatezali sve vijke i matice po zateznim momentima koji bas u servisnom uputstvu i pisu. Problem nastaje kada majstori krenu sa iskustvom i kada im navodno nikakva uputstva vise ne trebaju. U svijetu odrzavanja motornih vozila, cim se na trzistu pojavi novi model, serviseri odmah idu na seminare, obucavanja i kurseve za te modele (naravno u srecnim zemljama). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...