Jump to content

Moto Zajednica

Vozdra raja... Zalutah ovam

Recommended Posts

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Vozdra raja...

Zalutah ovamo prije nekog vremena i sad rekoh da postanem èlan. Uskoro (nadam se do kraja slijedeæeg mjeseca) æu da uzmem mašinu - Aprilia Sportcity 250ie. :)

Pozdrav svima.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Baš lepo od tebe što si zalutao. Ovo ti je jedna od boljih lokacija za zalutati. Ako ipak nisi zalutao, dobrodošao i reci još nešto o sebi, ime npr. zanimanje, lokaciju...itd :wink:

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Hvala na dobrodošlici.

Šta reæi o sebi a ne slagati? :D Teško pitanje...

Nego, zovem se Ðorðe, svi me zovu Ðole, a ima me skoro svugdje kao castor. Uhvatila me 29-a godina podobro, još malo i 30 je tu. Hahaha... Inaèe su mi kompjuteri uža specijalnost...

LM, što se motora tièe, dugo vremena pratim scenu i skoro sva dešavanja na njoj, specifikacije pamtim brzo. Favorit meðu motorima mi je Fireblade, ali ni na 600RR se ne bi žalio. Konaèno je došlo vrijeme da i ja "nabacim" dva toèka, i nakon dugog razmišljanja sam se odluèio za Apriliju Sportcity 250ie, a prvenstveno zbog andrejp-ovog testa (respect man). Ostatak razloga su spoj gradske gužve i krvi koja žudi za brzinom toliko da kuva(m)...

Eto...

U svakom sluèaju, još jedan forum za praæenje i èitanje, ali prvenstveno hvala admin-ima na entuzijazmu i dobrom izvoru informacija.

Pozdrav.

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Kasnim s dobrodoslicom, hvala za crtani i samo polako, brzina nije mnogima dobro donela

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja