medicus 0 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Koje gorivo sipati u Yamahu Virago 535 '97. god.? U oficijelnom manualu pise velikim slovima UNLEADED (bezolovni). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ako u manualu pise bezolovni nema tu puno razmisljanja... :wink: Bezolovni! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medicus 0 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan A ako je u rezervoaru vec super, da li smeta ako se pomesa prvi put sa bezolovnim? Ne bi trebalo da ima neke veze, po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze i ja sam sipao 2l super kad smo palili masinu nismo drugo imali kod sebe a bili smo nestrpljivi... :wink: Nista mu nije falilo, to se potrosilo i to je to... Ubuduce sipaj bezolovni i voziiiiiiii.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan sipaj bezolovni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koje gorivo sipati u Yamahu Virago 535 '97. god.? U oficijelnom manualu pise velikim slovima UNLEADED (bezolovni). Šta si ono hteo da pitaš? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Svake japanac, koje je proizvodno od 1990, ide bezolovnom :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svake japanac' date=' koje je proizvodno od 1990, ide bezolovnom :!:[/quote'] Vidi stvarno, sad sam citao manual! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan takodje i ja da pitam jer trebam da sipam bezolovni u yamaha tt600 95godiste.Ja vec tri meseca sipam super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan takodje i ja da pitam jer trebam da sipam bezolovni u yamaha tt600 95godiste.Ja vec tri meseca sipam super Svake japanac' date=' koje je proizvodno od 1990, ide bezolovnom :!:[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao bezolovni,ali sad krkam olovni super. Nema frke cak je i bolji jer podmazuje siceve ventila dodatno. lepse mi makina radi, a i miris je nekako blizi mom ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ... a i miris je nekako blizi mom ukusu. :boca: :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sipam super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao kawasaki klr250 pre jamahe i u rumi mi tip greskom sipa bezolovni a motor je bio 92godiste cim sam dosao kuci morao sam da istocim gorivo i da sipam super jer mi je u putu jedva isao nije imao snagu,ja mu dam pun gas a on ide 60 bas je lose radio tako da nemora da znaci da svaki posle 90 godista ide bezolovni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Moj lepse radi sa superom, kad naspem bezolovni ide on ali nije to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...