Nikola_M 39 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Rijeke. Poceo voziti motor tek sa 37 godina, nisam zagrizeni motorista ali obozavam putovanja motorom i laksu off road voznju. Suradnik sam casopisa Moto Puls, uglavnom pisem putopise a napisao sam i tekst o opcenitim pripremama za putovanja motorom. (Prijavio se na vas forum nakon sto sam primio pozivnicu od Dirty-a) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Januar 23, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, drugar! Dobro dosao na sajt! Ako budes hteo, mozes i kod nas nesto objaviti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 23, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Raduje me sto smo dobili jos jednog putnika koji je rad da svoja iskustva prenese u tekst. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Januar 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze kad se pocne bitno je da se pocne. Motor podmladi za 20 godina!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 23, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Radujemo se daljem druženju i saradnji !!! Dobrodošao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si se odazvao , dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 23, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! BTW Nesto nema Moto Pulsa po Beogradu vec mesecima, jel ima neko ideju gde da ih nadjem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Januar 23, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao.... i pozdrav Rijeci! :pivo: Zavidim vam na blizini Grobnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan :pivo: :jos_piva: :jos_piva: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 3, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! :pivo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9857 Napisano Februar 3, 2006 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosa :fcab: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...