Petartdm 177 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Kozni prsluk. NOV , ne nosen velicina L ..saljem pouzecem 0600757555 38eura.....toliko me kosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 177 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Kozni prsluk. NOV , ne nosen velicina L ..saljem pouzecem 30eura.....toliko me kosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Extra prsluk ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jeti 2 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 88 postova Lokacija: valjevo Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :) Prijavi odgovor kao problematičan uzeo bih ali mi je mali-visok sam 195.jbg kad tata nije stedeo materijal Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 177 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan E nisam ni ja stedeo na meni pa sam sa 175 ugurao u 105 kg .......Zahvali tatai za visinu ...HI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 177 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Kozni prsluk. NOV , ne nosen velicina L ..saljem pouzecem 30eura.....toliko me kosta bez DHL-a Slike su malo mutne ali posluzice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam nov kishni kombenezon moze zamena uz malu doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 177 Napisano Mart 11, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj prijatelju ja sam i ovaj moj kombinezon samo jednom obuko ..kupio ga u motokucilazarevic izvini ali stvarno mi nista ne treba (za zamenu ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan ok.ako ga prodam ja uzimam prsluk sigurno......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 177 Napisano Mart 12, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO COVEKU SA VELIKIM SRCEM koji je sluzio vojsku u leskovcu ....otiso za Novi Sad.......hvala lepo svima a samo je trebalo biti....... DZEK ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2789 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1241 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Brate hvala za ono {covek sa velikim srcem} ,vidimo se uskoro. Pozdrav za Leskovac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...