aca-pn 6458 Napisano Januar 23, 2011 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ostao mi je litar neotvorenog ulja Bardahl XTM Synt 15w50, posto mi za sadasnji motor to ulje ne odgovara, prodajem ga. Da vas naziv ne zbuni, to je polusinteticko ulje. Cena 500 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58469-poklanjam-antifriz/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Januar 24, 2011 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem pitanje ? Ako me prozivas sto ga ne poklanjam, nekako vise volim bratancu da poklonim 5 cokolada, nego nekom nepoznatom ulje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti ga pokloni onda poznatom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Daj pokloni to meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Januar 25, 2011 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan otislo ulje, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...