JevtaNS 1846 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem fabrički auspuh za Suzuki GSX 750 F u što boljem stanju.Može i neka zamena uz dogovor za http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58417-mezeler-tuarance-13070-17-i-10090-19/page__p__992696__fromsearch__1#entry992696 0641433382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i varijanta da dam ovaj moj otvoren . Moguci razni dogovori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovakav da nije sečen ,varen progoreo što približniji fabričkom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nesto slicno, meni ne pase za yamahu, pa ako odgovara ti javi. Malo je prljav jer se vuce po garazi :-) , cini mi se da je od neke Kawe tipa zx9r, na njemu je utisnuto Titanium, ima malo ogrebano pri dnu, vidi se na slici. Cena je 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nesto slicno, meni ne pase za yamahu, pa ako odgovara ti javi. Malo je prljav jer se vuce po garazi :-) , cini mi se da je od neke Kawe tipa zx9r, na njemu je utisnuto Titanium, ima malo ogrebano pri dnu, vidi se na slici. Cena je 30e Taj mi se malo komplikovan treba da radim cev i prikljucak i cini mi se da je otvoren pa zasad ne bi ipak cekam original Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi pregledajte malo garaže ima neko garant i čami mu auspuh u nekom budžaku čekajući mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno a izgleda je isti ko za bandita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Horneta 600 2002g fabricki 60eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam fabricki auspuh od Yamahe YZF750R, slicno izgleda kao ovaj a takodje ima i cev iz lonca koja ide do grana, isto kao kod tebe. Cena je 50e. 065/8230-921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam vas sve u vidu al bi ipak original suzukijev.Imam ja auspuh na motoru(eto ga na slikama) tako da mi nije hitno. Ako može neke slike tih možda bi se i odlučio za neki drug ako ne iziskuje neku veliku preradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika auspuha, obrati paznju na to da su top i cev iz jednog dela i idu sve do grana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Februar 3, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jevto druze,a sta fali tom kod tebe,to je suzanin original? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 3, 2011 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja original, bez i jedne ogrebotine. Skinut sa mog Sv-a, tako da je isti kao i na 'katani' . nista budzeno, seceno, vadjeno i sl.... nisam planirao da se oprostim od njega, ali videcemo... pisi mi na PP ako i dalje trazis izduv ... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan jevto druze,a sta fali tom kod tebe,to je suzanin original? Neko je bio stipsa da plati par desetina evra za bolji zvuk pa je odnazad izbušio pola pregrada i počupo ih napolje tako da se malo dere. A ja volim fabričko stanje pa bi da turim tu neki originalni.Nije mi frka radi to i ovako čak neki kažu da se i ne dere dovoljno al j..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan potraga još traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan potraga još traje Trebalo bi da ima "STOLAR" probaj preko PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno moze kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...