lalajko 2016 Napisano Januar 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I kako ce to tebi da smanji kaznu? BTW, imas temu na forumu bas za tu namenu - 0 (nula) priloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan da smanji stornira kazanu verovatno neće, al` bilo bi poučno čuti od sudije stav na pitanje; da li se zakon odnosi na sve podjednako. edit: ne nađoh temu, idem ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 26, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan a što ih bre lepo ne slikamo kad god je prilika, kad voze bez pojaseva, pa kad se žalimo sudiji da predočimo fotose sa pitanjem; jel to taj prekršaj u pitanju? E nasmeja me, svaka ti čast:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 13, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan LM, ponedeljak dodje, odose kutije i deri misko 4,50 po satu... Ijaoooj... da li je moguće? Dobro je što idem avionom u avgustu... Inače i meni su pre 10 god odneli kola zbog nepropisnog parkiranja i pošto se upalio alarm oni ladno obili haubu i cviknuli žice od sirene... Kad sam im to napomenuo oni su samo rekli: " tuži nas..." Kad tog jutra nisam nikog ubio onda neću nikad... Osvetio sam im se na drugi način... mnogo skuplji po njih... mnogo kasnije... jbg kad sam osvetoljubiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inače i meni su pre 10 god odneli kola zbog nepropisnog parkiranja i pošto se upalio alarm oni ladno obili haubu i cviknuli žice od sirene... Kad sam im to napomenuo oni su samo rekli: " tuži nas..." I nisi ih tužio?!?! Auuu, brate, ja bih im na sudu uzeo i oko iz glave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde nam sad lepo objasni kako si im uzeo parice, nije lepo da nas držiš u iščekivanju odgovora:)) Svašta mi pada na pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Februar 15, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ako misliš na mene Boki P onda im nisam uzeo pare već sam im naneo štetu... o kojoj neću na netu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan ako misliš na mene Boki P onda im nisam uzeo pare već sam im naneo štetu... o kojoj neću na netu... E baš bezveze, to su mi omiljene teme, kako nadmudriti kriminalce u odelu Imam i ja neki plan, mogli bi smo da podelimo iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...