Whitesnake Lady 0 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda zna sta je sve potrebno za madjarsku vizu od dokumenata i da li su oni poceli da traze i garantna pisma? Ili i dalje vizu moze svako da izvadi? Ne znam da li je ova tema vec bila ali meni su potrebne najsvezije informacije. Na Internetu nigde ne mogu da pronadjem neki sajt sa informacijama, a ocigledno ni njihova ambasada u Beogradu nema svoju stranicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mfa.gov.yu/Srpski/Vize/hungary_s.html pa na glavnom sajtu tu ima link madjarskom skinesh zahtjeve tj formulare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moraš, na žalost, da odeš ispred ambasade.. Imaju istaknuto na oglasnoj tabli sve što je potrebno za razne vrsta viza. Treba garantno pismo. Sreæno sa vizom Mislim da je temi mesto u "Off Topic" :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Lady 0 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam pitala da je mozda neko ima neke preciznije informacije posto se ti njihovi propisi stalno menjaju. Hvala u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da uradiš sve što je navedeno, u suprotnom neæeš dobiti vizu. Tako je za sve zemlje. Rezerviši neki hotel preko neta, pa par dana pred put, kad veæ dobiješ vizu, poništi.. Tako svi rade.. Prièa sa šatorima neæe proæi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.serbiatravelers.org/html/vize/evropa/madjarska.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.olja 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zimbabwe,Former Republic of Ex Yugoslavia Prijavi odgovor kao problematičan Za zemlje EU-važe isti kriteriji ulazka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan poslednji put sam isao u inostranstvo '91,tenkom i nisu nam trazili vize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad posto se svi prave pametni: Za madjarsku vizu ti treba pasos, kopija pasosa, slika (sa sivom pozadinom obavezno), kopija indeksa i uverenje sa fakulteta ili kopija radne knjizice i potvrda sa posla. Ukoliko si student onda ti treba izjava onoga ko te izdrzava, kopija njegove radne knjizice i potvrda sa posla. TO JE SVE Ne trebaju ti nikakva garanta pisma, pozivna pisma ili takve gluposti. Ja sam sa jos manje papira nego sto sam ti naveo dobio vizu na GODINU dana. Odes ujutro jer do 10 primaju papire i oko 14-15 dobijes pasos nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...