Golub 1643 Napisano Januar 22, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ima li iko iskustva sa doticnima? motormania.hr tj. shop2.motormania.hr Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Januar 25, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ima li iko iskustva sa doticnima? motormania.hr tj. shop2.motormania.hr Hvala. Vidi na www.motori.hr/forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Januar 23, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je post bajat, ali pošto sam upravo imao iskustva sa njima, da ga prenesem, nije na odmet. Ukratko - SVE NAJBOLJE! A sad malo detaljnije. Naručio sam delove za moju prastaru yamahu, koje oni obezbeđuju u saradnji sa motomike iz Britanije. Delovi su bili kod njih nakon 4-5 dana i onda su me kontaktirali radi dostave. To je malo zaguljeno pitanje, slanje za Srbiju. Expres varijantama bi izašla poštarina 20-30 evra, uplata pre slanja, pa čekanje na carini, pa carina i pdv... al kad mi trebaju rekoh šta je tu je. U sredu me je momak iz motormanie kontaktiraomail-om i pitao kako da šalje, a ja ga upitao za savet. Kaže hajd da ti pošaljemo negde u neku hrvatsku poštu, da ako možeš tamo digneš. Juče (četvrtak) su poslali delove, danas sam ih oko podneva podigao u Tovarniku, na 5 min od Šida. Epilog? Delovi su me sa poštarinom (za po Hrvatskoj) izašli 80 evra + 2000din za benzin Obrenovac-Tovarnik-Obrenovac. Inače bi to bilo 76 evra + 20/30 poštarina + carina i pdv oko 35 evra + cimanje sa carinom... još sam i ćerku i ženu odveo do Šida da vide galerije Save Šumanovića i Ilije Bašićevića Bosilja. Znači - svaka preporuka za kupovinu kod njih, ali dogovarajte se za neku varijantu preuzimanja sličnu mojoj, jeftinije je i lakše. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...