acim 766 Napisano Januar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR600F4 1999-2000 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj motocikl. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište motocikla koji ste vozili: Navesti tačno godište motocikla koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na motociklu: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa motorom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na motociklu:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan 1. 2001 godiste , cbr 600 F4i,vozio vozim, i vozicu 2. ,udoban i na duzm turama recimo NS- BG a inace svaki dan na motoru, gradska i vangradska voznja. 3. Sve mi se dopada.Relativno mali potrosac, udoban,poslusan,kako udjete u krivinu tako i izadjete ,odlicno prijanjanje na putu ,instument tabla ostavlja vrlo lep utisak posto je opconalno (kod mene )plavo pozadinsko svetlo,sediste jako udobno,prednji amortizeri podesivi na hard i soft i © kombinovano voznju.zadnji podesivi amortizer isto kao i prednji.Lagan i jako osetljiv gas bez praznog hoda.Istrajan i jako dobar motor pod razlicitim opterecenjima se ponasa odlicno.Izuzetno (mozda i previse ) tih,LED migavci.ABS kocnice, elektronsko ubrizgavanje goriva ...itd 4. Nedostatci su manjak prostora ispod sediste gde moze da se nagura jedva prva pomoc za motorcikle,i merac za gorivo kod svih od pregrevanja prestaje da radi(tako da samo pri kontaktu pre paljenja radi proveru i posle toga se gubi) 5. Opsti utisak savrsen motor, jedan od onih koji prastaju greske pocetnika,sve pohvale i preporuka od srca. p.s. Honda je ipak Honda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni tattoo 91 Napisano Avgust 7, 2011 zajebant, 81 postova Lokacija: beograd Motocikl: ducati streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan 1. koliko se secam 2002 ,f4i sport 2. pre 3 sezone,celu sezonu vozim jedan motor,jos uvek se trazim :-)udoban,kvalitetan,aktuelan...f koji lici na r a udoban kao kruzer :-) 3. mozda najbolji kompromis svega...pita mene majstor: pa gde si,nema te dugo...? - ja kazem: pa vozim hondu, a on: aha . 4. jedini kvar za 8-9000 je hidraulicni podizac lanca(ako se dobro secam),lupka kao da je suv,nista bitno... 5. uvek bih vozio hondu,samo noviju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1808 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1040 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1. '99 (f4) 2. Prva sezona par hiljada km-a 3. Udoban, miran, lepo povlaci ali linearno nema nekih iznenadnih trzaja i rekao bih da prasta greske malo vise nego neki drugi. 4. Za sada nisam jos nasao mane (nadam se i da necu ) 5. Za sada sam zadovoljan, nadam se da ce tako i ostati. Udoban motor, lepo povlaci, lepo ide, lagano se vozi, ako tako nastavi zaljubicu se i ja u hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Decembar 17, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan 1. 2003 f4i 2.Kod mene je celu sezonu i sledi mu druga 3.Isto kao i kod prethodnih koji su navodili udoban, ekonomican, malo visi volan od R/ polozaj vozaca blago uspravan ali moze i da se zalegne lepo ko kod R, dobra zastita od vetra, na dugim putovanjima moze se voziti skroz opusteno sa skinutim teretom sa podlaktica, odlican odziv gasa, jake i precizne kocnice... sve u svemu kao ustrojeni RR motor sto i jeste poenta modela 4. Nista za takav model nema sta da se doda a da nepredje u drugu klasu, po meni jedino prednja viljuska ali ne znam nasta bi to ispalo... 5. Inace moj prvenac po preporuci iskusnog kolege, probao svasta a sebe nasao na hondici, koliko ce to trajati ne znam ali ozbiljnijeg razloga da menjam nemam, ostaje nova sezona za malo ozbiljniju/agresivniju voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan 1. 2003 f4i 2.Kod mene je celu sezonu i sledi mu druga 3.Isto kao i kod prethodnih koji su navodili udoban, ekonomican, malo visi volan od R/ polozaj vozaca blago uspravan ali moze i da se zalegne lepo ko kod R, dobra zastita od vetra, na dugim putovanjima moze se voziti skroz opusteno sa skinutim teretom sa podlaktica, odlican odziv gasa, jake i precizne kocnice... sve u svemu kao ustrojeni RR motor sto i jeste poenta modela 4. Nista za takav model nema sta da se doda a da nepredje u drugu klasu, po meni jedino prednja viljuska ali ne znam nasta bi to ispalo... 5. Inace moj prvenac po preporuci iskusnog kolege, probao svasta a sebe nasao na hondici, koliko ce to trajati ne znam ali ozbiljnijeg razloga da menjam nemam, ostaje nova sezona za malo ozbiljniju/agresivniju voznju Ako jos neko prati ovu temu zanima me koliko je ekonomican ovaj f4i i koliko bi trosio u turama pri krstarecim brzinama 100-140? Merkam jednog sa 35000 na satu po tvrdnji vlasnika pravih, jel ta kilometraza nije strasna za njega i treba li ocekivati neke probleme sa elektronikom ili bilo cim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Merkam jednog sa 35000 na satu po tvrdnji vlasnika pravih, jel ta kilometraza nije strasna za njega i treba li ocekivati neke probleme sa elektronikom ili bilo cim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Merkam jednog sa 35000 na satu po tvrdnji vlasnika pravih, jel ta kilometraza nije strasna za njega i treba li ocekivati neke probleme sa elektronikom ili bilo cim? Zanimljivo bogami, oce li biti i kod nas ovakav primerak videcemo Samo me zanima koliko je to "ekonomican" kazu da trosi oko 7, to po meni i nije za klasu ekonomicnih motocikala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1808 Napisano April 28, 2012 Drug član, 1040 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Tema je za model F4 1999-2000 god, vidim da su svi pisali o F4i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Maj 12, 2012 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Abi u pravu si,zamolio bih moderatore da sve ove tekstove o F4 sport prebace u posebnu temu.Ipak je tehnicka razlika izmedju F4 99-00 i F4i/F4is 01-07 velika.Vozio sam oba motora,jos uvek vozim F4is i mogu samo da potvrdim sve o cemu su kolege prethodno pisale.A opsirnije cu kad bude posebna tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
razredjivac 2 Napisano Novembar 23, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600 f4 Prijavi odgovor kao problematičan 1. 1999 <br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">2. 4 sezone - oko 15000km<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">3. Udoban, miran, lepo povlaci. JEftino odrzavanje, mala potrosnja, lep dizajn i dan danas.<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">4. Motor po meni bez mane, savrsen za mene s'obzirom da nisam trkac, ne volim da mnogo ulazem u motor.<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">5.Ja sam zadovoljan i mislim da je necu menjati jos dugo vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 14, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan JT Sprockets: Catalogue WWW.JTSPROCKETS.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...