ringe 0 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Tuono 1000 Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RSV 1000 Tuono 2004 god. registrovana do 08.2011 , Vlasnik Fabricko stanje , ne udaran....legalan 100% Nove gume, nov lanac i lancanici, registovana, radjen pun servis, streetfighter, bandazeri sa obe strane, stabilizatori za viljusku, hidraulicno kvacilo, tri hladnjaka, dva vodena i jedan uljani, menjano ulje i filteri, moze zamena za manji uz doplatu ili auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ringe 0 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Tuono 1000 Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna slika i naravno cena nije fixna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Koja cena??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ringe 0 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Tuono 1000 Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 4500.. za ozbiljnog kupca dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan stoje ti naopačke "bandažeri" ili LSL slideri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ringe 0 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Tuono 1000 Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma zastitnici za masinu,ako se nedaj boze padne da se ne osteti motor, ja sam mislio da se to zove bandazeri,mozda sam pogresio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaštitnici za mašinu, stoje ti naopako. Slučajno imam iste takve, pa vidim da stoje obrnuto. Evo slike kako treba da stoje. Navodno je bitno kako su okrenuti jer u slučaju pada usmeravaju klizanje motora. Inače jako mi se sviđa Tuono kao motor, mislim da će moj sledeći motor biti novi Tuono V4R. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ringe 0 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Tuono 1000 Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan sada znam kako stoje,okrenucu ih,hvala na savetu!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan vidis kako postoje pametni ljudi "ABARTH" da ti objasne kako stoje slideri.... :) srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ringe 0 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Tuono 1000 Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo neke nove slike i moze nova cena jer su mi prljave gume... 4350... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ringe 0 Napisano Mart 4, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Tuono 1000 Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ok...moze i neka zamena za manji, slabiji a moze i za kesh 4300... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Provereno dobar motor. I ja sam iz Zajecara i sve najbolje mogu da kazem o njemu. Ko ga bude kupio garantovano ima da se usreci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan sada znam kako stoje,okrenucu ih,hvala na savetu!!!! A mozda ih je neko namerno okrenuo tako??? Mozda su predvidjeni da usmeravaju klizanje u nazad...??? Da se ja pitam, ja tu ne bih nista dirao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...