Jump to content

Moto Zajednica

SUZUKI GSX 750 TOLIKO I EVRA

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

Prodajem SUZUKI GSX 750 iz 1981 god. motor je sredjivan i ostalo je da se namontira anaser koi je takodje sredjen sipa gorivo i pali. na motoru promenjeno ulje Bardal . Masina je u dobrom stanju , netrosi ulje , ide oko 190 / 200 km/h toliko vozen. ko ima vremena da se bozabavi sa motorom ovo je prava varijanta . gume odlicne , lanac i lancanici odlicni itd. Sve informacije na 064/0004940 . moze zamna za gradjevinski materijal , manji motoric tipa skuter , atx , ctx , apn itd.Istekla registracija u sedmom mesecu , inace bio registrovan na BG table .

post-5283-0-83455900-1295451651_thumb.jpg

post-5283-0-52460400-1295451691_thumb.jpg

post-5283-0-18384700-1295451749_thumb.jpg

post-5283-0-85985500-1295451809_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 11 postova

kazi mi gde si nabavio ove auspuhe! ovakave jos nisam video....jesu li univerzalni ili bas za taj model tvoj?

verujmi da neznam ali kakav zvuk ima i yosimura bi pozavideo .................

moze zamena i za autic neki uz obostranu doplatu.

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

Jebe ga godina,mnogo je mator a i kilav za razliku ood novijih ;)...imas moju ponudu ako sta odlucis javi se..pozz i sa srecom

• Svrati ponekad, 430 postova

Jebe ga godina,mnogo je mator a i kilav za razliku ood novijih ;)...imas moju ponudu ako sta odlucis javi se..pozz i sa srecom

Ovo je direktna prozivka koju nemogu da precutim posto vozim isti ovakav motor.Motor uopste nije kilav posto motor nije R 750cmm i 89ks nije nimalo,malo.Koliko sada imaju turing motori od 750cm.Verovatno nisi vozio ovakav motor.Jedina uslovna mana ovog modela je uska zadnja guma i malo veca tezina sto ga svrstava u izuzetno udobne motorcikle za turing voznju.

Zaboravih jos jednu manu,desni plasticni poklopac.Nisam video ni jednog dedu sa tom stranicom svima je ispala.I da nekvarimo coveku oglas,ovo je bilo i malo sale,da ga prodas sto pre

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Auspusi su zlo i naopako.. :jee:

ma jok ........samo ti se cini na prvi pogled :aha: kad ih duze zagledas cak budu i lepi..........mislim ovaj....

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Ajde sad svi prozivajte choveka i trazhite neke mane na motoru,kupite za 600 e lepo 2t skuter od 49 kubika 15 godina star i sve u redu..

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Ajde sad svi prozivajte choveka i trazhite neke mane na motoru,kupite za 600 e lepo 2t skuter od 49 kubika 15 godina star i sve u redu..

tacno tako pa kinezi su oko 900e sprint princ recimo a ovo je ipak japanac kakav god da je

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

Ovo je direktna prozivka koju nemogu da precutim posto vozim isti ovakav motor.Motor uopste nije kilav posto motor nije R 750cmm i 89ks nije nimalo,malo.Koliko sada imaju turing motori od 750cm.Verovatno nisi vozio ovakav motor.Jedina uslovna mana ovog modela je uska zadnja guma i malo veca tezina sto ga svrstava u izuzetno udobne motorcikle za turing voznju.

Zaboravih jos jednu manu,desni plasticni poklopac.Nisam video ni jednog dedu sa tom stranicom svima je ispala.I da nekvarimo coveku oglas,ovo je bilo i malo sale,da ga prodas sto pre

Ok ako tako mss..Ja se izvinjavam STOLARU...necu vise A da kazem jel nemam potrebu sa nikim da raspravljam o motoru iz 81god ....Ti ako odlucis nesto znas ponudu i moj broj pa se javi,ako ne nista strazno..pozdrav

da dodam imam vec gsxr1100r....tako da mi ovaj nista posebno ni ne treba da bih se sa nekim prepirao oko njega

• Podržavam 1

• U prolazu, 11 postova

Alo bajkeri nevredi raspravljati o tome , DOBRO se zna sta moze da se kupi za 600 eura , ali mislim da ovaj motor moze da sahrani sve i jednog kineza , plastikanera . Necu da dam motor u bezcenje ali iskreno se nadam da ce neko ko iskreno voli i ceni motore kupiti ovakav primerak. Da je motor mladji nebi bila ova cena kao stokaze limeni *biblija*.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja