radoica 15 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Primetio sam da kad je kisa, ili kad prodjem kroz baru, zadnji tocak mnogo baca vodu na kofer, ili ako nemam montiran kofer na suvozacicu. E sad, gledao sam da kupim zadnji blatobran, ali nisu bas jeftini. Interesuje me da li neko zna plasticara koji ovo pravi? Nesto sam trazio po netu, ovako nesto bi zavrsilo posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Imamo isti problem...ali za sad nema informacija... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57856-kawasaki-zr7s/ Možda se tebi posreći...pa ću pratiti temu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 22, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam razne blatobrane ali bas za ovaj model nemam. Ako poznajes nekoga ko ima, a pozajmio bi ti na 2-3 dana, mogao bi ga prekopirati i napraviti isti takav i za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I ja radim trenutno za moj od poliestera, ali sam u V.Hanu... Baš čudno da ti niko ne javlja...kod vas bar sve ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Brrko, to mi i jeste problem. Ne znam ama bas nikog ko ima isti motor, a kamoli blatobran. Ajde neko od forumasa koji voze ER-6n a imaju blatobran, i voljni su da mi ga pozajme na 2-3 dana da se jave. Ako je potrebno, mogu i da platim rentu, nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, mozda je stara prica ali i mene ovo interesuje. Ima li ko blatobran ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 10, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovi blatobrani sa slika iz prvog posta će zaštititi samo mašinu motocikla i vozačeve noge sa zadnje strane. Ako hoćete suva leđa - treba da okačite nosač za tablicu i tablicu pozadi na rep pa će bioti neke vajde . Evo na Kawasakiju ER 6 kako izgleda fabrički nosač tablice, pa je još malo produžen da bi dodali i mačje oko na njega. Žutom linijom sam nacrtao kuda leti voda koju točak podigne sa kolovoza : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan U mom slucaju, nosac je prisutan, ali mi blatobran treba bas zbog nogu i masine. A i estetski razlog je prisutan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Novembar 11, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto tako u LOUIS-u, a mislim da Brrka iz Mladenovca to pravi(bavi se izradom moto plastika). Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Puigovih oko 120$ su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...