aldinbih 0 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bihać(BiH) Motocikl: DKW RT200,Gilera Runner VXR200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Aldin.Dolazim iz Bihaća(BiH).Vozim Gileru VXR200 2006.godiste,DKW RT200 koji ceka restauraciju.Do nedavno sam imao i Hondu Shadow 1100 1987.godiste.Imao sam jos neke motore poput suzukija K2 1000,yamaha FZR1000,Yamaha drag star 650......Najvise se zabavljam oko skutera,i najdraze mi je vozit skuter.Nemam puno vremena za vozat pa godisnje pravim male kilometraze uglavnom od 7-10000km.Privatnik,gradjevinski poslovi.Nisam tip sefa koji hoda u krvati vec sa radnicima u kanal sidjem lopatat kad zatreba,kamione vozim,bagere sve. Eto,nadam se da je dovoljno i da cemo se druziti ugodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Januar 18, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Aldine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kada zato cuje u Bihacu raja bice belajaaaaa,bice belajaaaaa!!! Veliki pozdrav za tebe i za Bihac!!!! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj grad mi je bas u lepom secanju, davne 86-te sam u njemu sluzio vojsku. Una i ljudi su na mene ostavili bas pozitivan utisak. Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rancic 6 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, "u mene se" cerka zove Una. Rodjen sam u Zavidovicima, a kevini su iz Kostajnice, pa mi je ta reka bas ostala u pamcenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki-zr 52 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Aldine dobrodosao uzivaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Januar 23, 2011 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja sam iz prijedora pa se javi a mozda i voznjica neka padne ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...