urosAT 313 Napisano Januar 18, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni visak u ormanu,kaciga MTR Jalous,velicina M (mada ja inace nosim L a ova mi je taman,verovatno do oblika glave),kompletna postava se vadi,integrisane suncane naocare,vrecica za nosenje,strasno malo nosena kaciga,fakticki nova,uzeo sam MTR K11 pa da ne talozim kacige za dzabe...stigla je iz nemacke sa ostecenjem na viziru,verovatno u transportu,sreca je sto ogrebotina nije u vidnom polju pa ne smeta u voznji. CENA 50e Takodje na prodaju i jakna,IXON Magic,velicina L (ja sam 186cm i 90kg mada moze i "gore dole" naravno),postava se skida,protektori na laktovima i ledjima,jakna je u principu fino ocuvana ali ima par rupica na jednom rukavu i na jednom laktu (malo zar cigare a malo kiselina iz akumulatora ) ,ja sam to probao amaterski malo da prikrpim ali nisam se bas proslavio CENA 50e Slike su tu,roba je tu,moze da se trguje 063/806-8562 Uros, Beograd 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beverly 0 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drug a jel na prodaju ta kaciga MTR K11? Ako nije jel mozda znas gde se moze kupiti jer mi se mnogo svidja a nisam stigao da je kupim prosle godine posto je bila u Louis-ovom katalogu za 2010 godinu 50 evra a u ovom novom katalogu je nema. Pozzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Januar 18, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Drug a jel na prodaju ta kaciga MTR K11? Ako nije jel mozda znas gde se moze kupiti jer mi se mnogo svidja a nisam stigao da je kupim prosle godine posto je bila u Louis-ovom katalogu za 2010 godinu 50 evra a u ovom novom katalogu je nema. Pozzzzz Iskreno mislim da si zakasnio,trebalo bi da su je povukli iz prodaje jel je izasla k12 koliko ja znam,mada verujem da ce na oglasima izleteti neka...Moja (za sada) nije na prodaju,inace kaciga je extra po meni,stvarno se fino pokazala,za te pare(a i dosta vise para),mislim da nema bolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beverly 0 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slucaju, valjda cu naci ono sto trazim, a ako se slucajno predomislis oko prodaje kacige tu sam. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Januar 19, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan da kupi u kompletu,ima popust naravno! Cene su uvek podlozne dogovoru Moze i zamena za rukavice uz neku doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugot 1 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Benelli trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan i koliki je taj popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kako se spusta vizir, jel ima neko dugmence ili neku oprugu ili se jednostavno rukom izvlaci i uvlaci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Januar 19, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan imam istu kacigu, bez ogrebotine i odlicno me sluzi za te pare, naocare su spustaju i podizu na klizacu koji je na sredini kacige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas gore na temenu kacige klizni mehanizam,samo prevuces rukom (prosto,jer mozes i u vecoj brzini da dizes i spustas cvike) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Januar 20, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan i koliki je taj popust Dogovoricemo se,ako si zainteresovan,pusti pm. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Januar 22, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno! ima li nekih ponuda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Januar 22, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Jakna + Kaciga 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da mi kazes za koji oblik glave je ovo? Ja imam neku Probiker od Fiberglasa (pravi je MTR) pa me zanima takodje jel ti plitka oko vrata, meni kad vozim pravo se vidi vrat, verovatno je namenjena za sportske, da budes nagnut napred. Moj Probiker je M. EDIT: Malo me zulja na celu kad nosim potkapu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Januar 22, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Druze,oblik je normalan,pokriva ceo zadnji deo glave kao i svaka kaciga. Napred nista ne zulja,sve ok. Oblik kacige je vise za jajastu glavu po meni...nadam se da sam pomogao.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Izvini molim te hteo sam da napisem obim a ne oblik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Januar 23, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Pa na njoj pise 57-58,standardno,a meni je obim glave 59-60.kaciga tek treba da se razgazi,bukvalno je nova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pu jbg bas me to koci, ne bih i tu kacigu da secem. Nosim cesto potkapu a kad je hladno i vindstoper pa to dosta poveca obim glave. Ipak cu morati L velicinu da uzmem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Januar 28, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...