Guest Gagi i Tanja Napisano Januar 17, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan cena 200 eu.velicina 50 inf.na tel 0669020260 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to visinu, tezinu? Ja sam 189, 87kg.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Februar 11, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne varam tvoja velicina je 54-56 tako da je malo sve u svemu nadji brojeve na netu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Gagi i Tanja Napisano Februar 12, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti je mala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Gagi i Tanja Napisano Februar 22, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...