Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem motor

Recommended Posts

• Drug član, 2897 postova
  • Motocikl: strom 650

Kupujem u zavisnosti od cene i stanja jedan od modela sa spiska .Ili neki drugi ponuđeni touring ili sport -touring motor.

Suzuki GSX 750 F '98+

Suzuki GSX 600F '98+

Honda CBR 600 F

Yamaha TDM

Honda VFR 750

Suzuki Bandit 600 '2000+

Fazer 600

Moguće plaćanje keš

ili Fiat Tempra 1,6 benzin gas 98 god i dogovor

telefon 0641433382

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 232 postova

prvo se izjasni za koju lovu kupujes jer je ovako glupo ,,a realno brate kada pogledes uzmi se da si na nasem mestu i mi ti nudimo motore

kako bi ti postupio ..po meni je ovo glupo sto si napisao ti kao potencionalni kupac treba da se raspitujes ako te nesto zanima od dvotockasa

a ne da trazis od ljudi da ti nude... zna se kralju ko se nudi ,stavljas ove ljude u jako nezgodnu situaciju niti si napisao da placas motor 10000e pa da ti se onda nudi ovako

sta znam ...po meni glupo ne samo tvoj post nego svi ovome slicni...

stavimo ruku na srce imas u celoj srbiji oko 100000motora i ne mogu da verujem da ne mozes da nadjes motor za sebe ..

iskreno se nadam da se ne ljutis na mene sto sam se ovako izjasnio jer nikada nisam voleo ,,mada mislim i svi ovi ljudi ,,da nesto nudim

izvinjavam se svima za off.

• Podržavam 4

• Drug član, 2897 postova
  • Motocikl: strom 650

Nije to off

Ali ja kupujem dobar motor on može da košta od 500 do 3000 bar ovi modeli što sam naveo samo je pitanje stanja i godišta.Na prodavcima je da razmisle koliko para mogu da dobiju za svoj motor a da ne čami u oglasima godinama i na kraju ga prodaju za pare koje bi im ja sutra dao.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Van konkurencije, Fazer 1000, 2003, drugi vlasnik, registrovan, besporekoran, oprema, 4200e, moze dogovor, zamena me ne interesuje, osim za nesto sto je maximum do 1000e.

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Suzuki bandit 600n, '04 god, oko 17.000 km pravih, nije registrovan trenutno, sa motora je padano i vide se tragovi padanja ali je sredjen ostale su samo finese, nije usinut, pali odlicno, ide jos bolje, plavo bela verzija, leovince, ralica, sediste ono kao u dva nivoa sa natpisom bandit placeno 230e. 2500e

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja