ciga1704 1 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan u posudi za ulje je dospeo benzin.sta moze biti problem? inace sam ga juce vozio ,nije mi dizao temperaturu,vukao je bez ikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Slavinica ili plovak i igla u karburatoru. Jedno od ta tri, ili sva tri. Karburator prelio, napunio cilindar pa onda slio u karter... Sad sledi da nadjesh gde je problem, otklonish ga i zamenish ulje i filter obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso I.E. nema karburator,nego mlaznice.a prvi put cujem za ovaj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vejac 40 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sta na'vatam Prijavi odgovor kao problematičan ...da nije slucajno voda/antifriz pomesan sa uljem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciga1704 1 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan nije vejac .mirise na benzin ,posuda mi je skoro puna tecnosti.umakao prst, ima ulja i razredjen je ali mirise na benzin . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dashke 0 Napisano Jun 3, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze, znam da je davno bilo, ali cini mi se da i ja imam ovaj problem. Mozes li da mi kazes sta je bilo u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...