wice 77 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan isao bih ja ali previse makadama za mene... drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 25, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije mnogo zajeban makadam i ja bih isao ako se datumi poklope! Nisam za sator nego vise za taj hotel ili neku kucicu! Praticu temu pa ako se pronadjem u vasem dogovoru , dolazim! Vec sam tjerao TDM po nekim lokalnim putevima i to sa ovi celavim gumama i ide solidno s'obzirom kako su me naplasili neki forumasi! Uskoro stizu nove gume a i plocice pa se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ne planiramo da prelazimo 100' date=' a sudeæi po konfiguraciji puta kuda bi išli, kao i po kvalitetu istog, ne verujem da æemo imati šanse da dostignemo i 80, sem na Ibarskoj... Ovo je više blejaèka ruta, tako da nam ne smetaju ni blenaèi. :wink: najzli[/quote'] Then count me in 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, znaci da ne gutamo eksere pre puta :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 23, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi od ovog puta? Hoce se organizovati, bilo bi lepo da dodjete...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 23, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan vidi, procitao si i odgovorio na temu u kojoj je poslednja poruka pre tvoje ostavljena 28. maja 2007 godine ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Voznja na Mackov Kamen je ovde, i bila je EXTRA... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37437.0 Prosto ne mogu da verujem da si propustio takav dogadjaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Predeli predivni, znam terene, pošto je to moja dedovina, al' nemam enduro motor... :'( Nema veze... čitaću vaše putopise i uživati... pozz... PITANJE... Može li se od Krupnja do Mačkov kamena izaći fazerom. Kakav je kvalitet asfalta! Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za profesora i zemljaka,moze komotno i sa rr sam isao skoro bez ikakvih problema.kad budes planirao do gore javi ja sam svaki vikend tamo 0646699676 mare,na onom delu odmaram dusu,predeli su fenomenalni.predprosli vikend sam po snegu isao do mackovog kamena treba da okacim slicice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Predeli predivni, znam terene, pošto je to moja dedovina, al' nemam enduro motor... :'( Nema veze... čitaću vaše putopise i uživati... pozz... PITANJE... Može li se od Krupnja do Mačkov kamena izaći fazerom. Kakav je kvalitet asfalta! Pozz... mozes ako imas zivaca na pretek...put je vecim delom asfalt ali sa dosta rupa i krpljenja....meni je iskreno preselo na kruzeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...