pocetnik27 0 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, ja sam Dusan. Volim motore i sve vezano za njih. Vozim auto 5-6 godina, ali jos uvek nemam ljubimca na dva tocka. Prosle godine sam polozio za ''A" i sad pokusavam nekako da dodjem do jednog. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dusane,polako,docice i motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Druze! Samo polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 16, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav....samo polako ...lako je kad imas A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kupi super teneru! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...