Singh 0 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naprodaj zenska polovna jakna PROBIKER stara 2 godine,u odlicnom stanju,jedva koriscena,sa protektorima u ramenima i laktovima i na ledjima tanji sundjercic!Ima kisnu postavu iznutra koja moze da se vadi!Cena je 50 eura!Kontakt telefon +381/64-11-42-897 Bato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan koji je broj,svidja se mojoj zeni? gde se nalazi jakna? hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singh 0 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna se nalazi u Subotici,velicina je M,to je jakna od moje devojke ona je otprilike 165-170 i teksa oko 75 kila!Njoj dobro stoji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singh 0 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 165-170 visoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,cekam da zena dodje s posla i da mi odgovori,posto sada znamo okvirne mere.javljam se u toku popodneva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan dzabe,zena nosi L ili XL i verovatno bi joj bila mala.Hvala u svakon slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singh 0 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ste u okolini mozemo se naci negde pa da probate mozda i bude dobra nikad se nezna...ako se odlucite javite nam se slobodno! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...