ISS 1 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me pogresno shvatis (na kraju krajeva nije moja stvar da se mesam niti da ti popujem) ali ... da ti nije CBR600rr malo mnogo za 16 godina? Mislim sa 50 na 600... Ih....vulekawasaki je sa 16 god imao ZZR 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hot91 1 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Borcha Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me pogresno shvatis (na kraju krajeva nije moja stvar da se mesam niti da ti popujem) ali ... da ti nije CBR600rr malo mnogo za 16 godina? Mislim sa 50 na 600... vozio sam pre 600-tke i 250ccm kao i 125ccm...uostalom govorimo sa chega smo i kako padali a ne shta smo da sada sve vozili... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 14, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me pogresno shvatis (na kraju krajeva nije moja stvar da se mesam niti da ti popujem) ali ... da ti nije CBR600rr malo mnogo za 16 godina? Mislim sa 50 na 600... vozio sam pre 600-tke i 250ccm kao i 125ccm...uostalom govorimo sa chega smo i kako padali a ne shta smo da sada sve vozili... pozz Abdullah100k je hteo nešto drugo da ti kaže... Neću ni ja da ti popujem ali... ti si sa svojih 16 pao tri puta više nego ja sa 36. Sve u svoje vreme rekli bi stariji i iskusniji I ova tema je kao i ostale na forumu postavljena da bi se učilo na tuđim greškama a ne da bi se hvalilo padovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hot91 1 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Borcha Prijavi odgovor kao problematičan Citat Nemoj da me pogresno shvatis (na kraju krajeva nije moja stvar da se mesam niti da ti popujem) ali ... da ti nije CBR600rr malo mnogo za 16 godina? Mislim sa 50 na 600... vozio sam pre 600-tke i 250ccm kao i 125ccm...uostalom govorimo sa chega smo i kako padali a ne shta smo da sada sve vozili... pozz Abdullah100k je hteo nešto drugo da ti kaže... Neću ni ja da ti popujem ali... ti si sa svojih 16 pao tri puta više nego ja sa 36. Sve u svoje vreme rekli bi stariji i iskusniji I ova tema je kao i ostale na forumu postavljena da bi se učilo na tuđim greškama a ne da bi se hvalilo padovima. ipak je rekao za kubikazu...a shto se tiche hvaljenja,pogreshi si...ko se josh hvali kako je pao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki972 1 Napisano Maj 18, 2008 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proshle godine...Novi Sad.....jednosmerna ulica sa veoma opasnom desnom krivinom tako da kad idete u dobrom smeru morate EXTRA paziti da vam ne naidje neko vozilo iz kontra smera, a ima ih DOSTA, pogotovo kad prekopaju neku novu ulicu, pa vecina hvata prechicu bash kroz tu jednosmernu ulicu! I....idem u dobrom smeru, al na samoj krivini pojavi se Shkoda......ochi mi spale kad sam je video, jer vozilo koje vam dolazi u susret mozete videti samo kad se sretnete u krivini. Stiskam obe kochnice, al prednji tochak proklizava i PLJAS. Da je bila ravna deonica mislim da bi stao bez problema, ali bio sam blago nagnut u krivini. Izashla gospodja iz kola i kaze, morala sam ovuda jer je ONA ulica raskopana!!!! Izderao sam koleno, potkolenicu, lakat i rame, nemam pojma kako glavu nisam dotakao. Desna patika pocepana i bermude. Ustanem i kazem joj da ako tako nastavi ima da skrlja nekog, a ona cuti i gleda....nema izvini! Podizem motor, ona seda u kola i rachunam pomerice auto u stranu, ali jok, produzi dalje...i ode. Nisam ni mislio da zovem policiju, al sam ochekivao da ce pitati, jel si O.K. Inache, ulica se zove Krilova i ulazi se sa bulevara Cara Lazara-malo skretanje desno na raskrsnici kod doma zdravlja na Limanu 4. Ulica jeste zahebana, i na toj krivini opasna, ali poshto je jednosmerna opasnosti ne bi trebalo da bude, ali one je ushla svesno u jednosmernu ulicu i mogla da me skrlja samo tako. Bar da je dala neki zvichni signal. Ja kad nocu idem tuda, U DOBROM PRAVCU NARAVNO, ipak par puta trepnem dugachko svetlo chisto da nekom KAMIKAZI dam znak da sam tu......mislim uzas i katastrofa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Elem vozim notore od svoje trinaeste( pre više od 20 god) . Prvi motor je bio apn 6s. Kasnije sam naleteo na MZ koji je u to vreme bio MAKINA. Prvi pad sa njime sam doživeo na mostu. Pičim max 30 km/h oštra krivina na mostu i odjednom zadnji točak me obilazi i PLJAS valjam se po asfaltu nekih 5 -6 metara, sreća iz suprotnog pravca penzos(hvala mu) laganica i ukoči na vreme.Ja ustajem sav krvav(oprema: patike, šorts i majica bez rukava) a on gleda ne može da veruje . Epilog: malo ušivanja i mnogo kukanja kod ispiranja alkoholom. Drugi put svadba ja napravio čeku ispred crkve i čekam ribice.Izlazi mlada i mladoženja sa celokupnom pratnjom i ja kažem sebi " pokaži šta znaš care", palim makinu, kreće turiranje prva gas kad pustih kvačilo ja pravo na masu a gas max i ne reaguje. Stisnem kvačilo i prospem se ispred njih na manje od metra. Uzrok: sajla se počela kidati i jedno vlakno se zaglavilo na ručki a gas odvrnut do kraja. Epilog: krvav do bola (ponovo u standardnoj opremi, šorts, majčica), a ponos osta na asvaltu. Što je još i gore deo pada je snimljen i zezali su me godinama. Odmah sam ga prodao , a par godina kasnije kupio pravu mašinu i solidnu opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan ... Stisnem kvačilo i prospem se ispred njih na manje od metra. Uzrok: sajla se počela kidati i jedno vlakno se zaglavilo na ručki a gas odvrnut do kraja. Epilog: krvav do bola (ponovo u standardnoj opremi, šorts, majčica), a ponos osta na asvaltu. Što je još i gore deo pada je snimljen i zezali su me godinama. Odmah sam ga prodao , a par godina kasnije kupio pravu mašinu i solidnu opremu. Auuu. Bas si se pokazao. Izvini, meni je sada smesno. Tebi je tada verovatno bilo tuzno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce pao sa bicikla, 2x Vozim ja bez ruku i krenem da stavljam desnu nogu na ram, i uspesno stavim, onda krenem desnu (polako naravno), i kako sam je stavio, nesto se cimnulo, ja dupetom gurnuo sediste i polomio se ko pi... A 2x kad sam vozio na zadnjem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shator 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce pao sa bicikla, 2x Vozim ja bez ruku i krenem da stavljam desnu nogu na ram, i uspesno stavim, onda krenem desnu (polako naravno), i kako sam je stavio, nesto se cimnulo, ja dupetom gurnuo sediste i polomio se ko pi... A 2x kad sam vozio na zadnjem.... Ti to imas 2 desne noge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce pao sa bicikla, 2x Vozim ja bez ruku i krenem da stavljam desnu nogu na ram, i uspesno stavim, onda krenem desnu (polako naravno), i kako sam je stavio, nesto se cimnulo, ja dupetom gurnuo sediste i polomio se ko pi... A 2x kad sam vozio na zadnjem.... Ti to imas 2 desne noge? A što? Ti kao nemaš? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shator 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce pao sa bicikla, 2x Vozim ja bez ruku i krenem da stavljam desnu nogu na ram, i uspesno stavim, onda krenem desnu (polako naravno), i kako sam je stavio, nesto se cimnulo, ja dupetom gurnuo sediste i polomio se ko pi... A 2x kad sam vozio na zadnjem.... Ti to imas 2 desne noge? A što? Ti kao nemaš? ;D ;D ;D Ma jok , ja sam od onih sa 2 leve... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mig 35 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce pao sa bicikla, 2x Vozim ja bez ruku i krenem da stavljam desnu nogu na ram, i uspesno stavim, onda krenem desnu (polako naravno), i kako sam je stavio, nesto se cimnulo, ja dupetom gurnuo sediste i polomio se ko pi... A 2x kad sam vozio na zadnjem.... Eh ti si super prosao...Ja sam juce sa biciklom se spustao niz jedno brdo.Sjecem ja krivine i vidim 48 km/h(ugradjen mi je brzinomjer) i tako ulazim u jednu dugacku ostru krivinu kad vidim ispred mene KOZE!!!I sta da radim kasno je da kocim jer se necu uspjeti zaustaviti ja pokusam sa desne strane puta da ih zaobidjem(sto se ispostavilo pogresno).Jedna mi je iskocila ispred mene i tako me katapultirala sa bicikla da sam bas dobro letio i kotrljao se... :( Na sebi sam imao trenerku,kratku majcu i prsluk.Trenerka mi je malo pocjepana a prsluk citav pocjepan...Koljeno,dupe,ledja,laktovi i sake su oguljeni(posebno dupe,ledja i laktovi)Boljela me je i glava malo sinoc....Ne znam kako je kozi bilo ali sinoc od bolova nissam mogao da zaspim,jedva sam se okretao u krevetu....Danas je vec bolje,ali boli..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce pao sa bicikla, 2x Vozim ja bez ruku i krenem da stavljam desnu nogu na ram, i uspesno stavim, onda krenem desnu (polako naravno), i kako sam je stavio, nesto se cimnulo, ja dupetom gurnuo sediste i polomio se ko pi... A 2x kad sam vozio na zadnjem.... Ti to imas 2 desne noge? pardon, desnu pa levu :) Eh ti si super prosao...Ja sam juce sa biciklom se spustao niz jedno brdo.Sjecem ja krivine i vidim 48 km/h(ugradjen mi je brzinomjer) i tako ulazim u jednu dugacku ostru krivinu kad vidim ispred mene KOZE!!!I sta da radim kasno je da kocim jer se necu uspjeti zaustaviti ja pokusam sa desne strane puta da ih zaobidjem(sto se ispostavilo pogresno).Jedna mi je iskocila ispred mene i tako me katapultirala sa bicikla da sam bas dobro letio i kotrljao se... :( Na sebi sam imao trenerku,kratku majcu i prsluk.Trenerka mi je malo pocjepana a prsluk citav pocjepan...Koljeno,dupe,ledja,laktovi i sake su oguljeni(posebno dupe,ledja i laktovi)Boljela me je i glava malo sinoc....Ne znam kako je kozi bilo ali sinoc od bolova nissam mogao da zaspim,jedva sam se okretao u krevetu....Danas je vec bolje,ali boli..... ;D ;D meni se desilo na kosutnjaku da idem 55 i ulecem u dugachku krivinu i tu usporim na nekih 40, kad sam shvatio da cu ispraviti krivinu (a pritom sam bio nagnut ka desno), pritisnuo sam zadnju kochnicu i klizao se jedno 10-15m i na kraju udarim u parkiranog juga... krenuo alarm da pishti, ja se smejem, ortaci me gledaju ne veruju, i oni se smeju i odosmo kucama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pao sam samo jednom, i to kad sam drugi put u zivotu seo na motor. Izlazio sam iz garaze, a posle betonskog dela koji se nalazi do moje kapije ide jaka uzbrdica,a put tada na toj strani nije bio asfaltiran. Cak sta vise bio je posut nekim sljunkom. Posto naravno nisam znao da vozim, motor mi je prvo zastao na uzbrdici, ja sam dao gas onako bez osecaja, zadnji tocak je isklizao i pao sam u desnu stranu. Epilog: meni nije bilo nista, malo sam se samo ogrebao, motoru je pukla maska sa desne strane, odgurao sam motor sa caletom i burazerm do glavne ulice-15m, i nastavio da ucim da vozik kao da nista nije bilo. Nadam se da necu imati tezih padova od ovog. Pozdrav bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom postavljanja predhodnog,10000000.... kg teskog, skutera na centralnu "nozicu" ...skuter se nekako otrgao kontroli i oborio se tacno na mene...i ja se oborio sa njim, ko domine... :) Verovatno najgluplji pad od svih padova na ovih 15 strana... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je mnogo padova, evo par zanimljivijih...: Sa nekih 9 godina na Durmitoru vozim Yamaha cross 80cc, u punoj opremi. Poslednje jutro pred povratak za BG ustajem rano da se provozam, zaletim se na platou ispre hotela, trava mokra od rose, ja na zadnju kocnicu a ono kao da nisam ni nagazio, klizim tako, jos ustao, prednji tocak upada u kanal (prvi put ga tada primecujem), prelecem preko guvernale, padam par metara nize u potok, motor preko mene. Ustajem, meni nista, polomio stitnik za bradu shield na kacigi (ili kako se vec kaze), podizem motor a njemu iskrivlejna viljuska. I tu ja pocnem da placem... Na kraju dobijem batine jer se matori usrao kada me je video a ja mu rekao da placem zbog motora... Scooter Honda 50cc,neki 6. razred OS, idem sa treninga Ul. Sime Milosevica i u krivini kod vrtica curi voda, naravno da proklizavam,klizim preko lezeceg, gulim noge i bradu, spasila me "fajerka"... '99. ista Honda, devojka i ja, kocim kod Vuka sa nekih 30kmh, po navici sa obe kocnice, na crnom asfalt ne primetim ulje i naravno da proklizavamo. devojka pada preko mene,vristi,ogulila zanokticu!, ja sav izguljen, ne verujem kakva glupost... Grcka '03. Iznajmljen Piaggio Typhoon, sedam na njega, nisam ga ni proverio nego gas odmah! Na nizbrdici mi izlece auto iz garaze, ja opet na obe kocnice, zadnja skroz izlizana, prednja proklizava, vec vidim kako padam... Bio sam u sorcu, papucama, kacigi i novim cvikama za Sunce. reflexno prvo trazim cvike da li su citave!?!? Jesu Motor polomljen, oba zmigavca, retrovizur, plastike... Kaciga za bacanje, prepuna dubokih brazdi na vise mesta, ali je odradila posao- HVALA JOJ! Ja, falilo mi pola palca na nozi, ruke oguljene na 100 mesta, mesec dana nisam mogao sam da operem zube, 7 kopci na boku, odrana koza na stomaku i grudima,kolena oguljena. i danas se vidi, 6 meseci sam pio lekove protiv bolova zbog vrata i ledja, nisam mogao da spavam od bolova... Grcka '06. Gazdin Scarabeo 100cc, NOV. Vracam se sa plaze i imam neki cudan osecaj, kao da ce nesto lose da se desi. stajem na semafor, 3. u koloni, necu da prestizem, krecemo, vozim oko 50 kmh, nailazimo na racvanje gde RIBA pocinje da me prestize reko duple pune linije. Kako sam vec pre toga da zmigavac da idem polu-levo, zakljucim da je logicno da i ona ide tamo jer smo vec u racvanju, kad PRC - bez najave i logike skrece u desno,kako sam bio u ravni sa njom udara me svojim zadnjim levim vratima. Padam, klizim... Dolazim sebi, valda odmah, cujem neke zene vriste (Grkinje...), opet prvo trazim ponovo sveze naocare za Sunce. Vidim da su iskrivljene od udarca jer sam pao glavom direktno na asfalt, bez kacige ali u kacketu koji me je izgleda spasio nekako. Bio sam u papucama, sorcu, majici, kacketu. Na stopalu opekotina 3. stepena od klizanja po asfaltu koja nije mogla da se usiva pa je 2 meseca zarastalo jer je ostalo otvoreno, par velikih podliva i manjih ogrebotina... Cesto mi kroz glavu prodje zvuk lomljenja, udaranja i grebanja motora po betonu... Sta sam naucio? Ne vozim vise bez kacige i u papucama!!! (uzmite u obzir da se radi o Grckoj gde zna da bude preko 40C) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je bilo dosta rasprave o tome koliko je nas padalo a koliko nije - da se otvori neko glasanje, cisto da vidimo procentualno kako stoje stvari? (izvinjvam se ako postoji vec a ja nisam video) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 12, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan idi bre brate...ti si vise puta pao nego sto si seo na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg,nije da se nije padalo. sem ovog poslednjeg smatram da je u ostalim uvek bila moja krivica, makar da sam samo brze vozio... valjda sam nesto naucio, vreme ce da pokaze... nije mi ni staz na motoru tako mali, poceo sa 6 godina, jos malo punim 24. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 15, 2008 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Pisem ovo da drugi ne bi pali gde sam i ja pao!!! Nedelja 18 maj vec odavno ugovoren sastanak sa drugom u Kosjericu!! Krecem iz BGda u Sd po devojku. Pa preko Mladenovca,Topole i Rudnika ibarska pa Kosjera. Put katastrofa rupa na rupi!!! Nadjemo se pa pravac Divcibare . Lep put jos lepse krivine!!!! I ajde da karenemo kuci ruta Kosjeric Valjevo BGD!!!! Ali ja sam samo stigao 5 km od Valjeva gde sam ispravio krivinu!!!! Rezultat pada zdrav i citav od glave do Ahilove pete !!! A ispod katastrofa na prvi pogled i ne tako strasno!Isekao sam se ispod skocnog zgloba jedno 10 cm, pokidana tetiva otvorena zglobna caura!!!! Kao nista a vec 4 nedelje sam u gipsu koji cu morati da nosim jos dve pa rehabilitacija!!!! Moram priznati da je moja krivica sto sam pao!!! Pretekao sam neki auto pred samu krivinu uz pun gas a krivini nikad kraja i rezultat je bio pad!! Motor pod bankinom, ja usiven a devojka mi nije radila tri nedelje zato sto se ugruvala!!!! Ceo dan sam bio nesto nervozan stalno sam zurio da stignem negde.Los put nervoza !! NIKADA KADA STE NA MOTORU NE POSTAVLjAJTE ROKOVE . NEMA ZURBE NITI VOZNJE BEZ PAUZE! POLAKO KAD SE STIGNE STIGNE SE!!!! Bolje 5 min kasnije nego ceo zivot kasnije!!!! JA NE VOZIM BRZO ALI TU GLUPU GRESKU SADA PLACAM!!! EM STO GANC NOV MOTOR MORAM DA POPRAVLJAM EM STO MOGU DA GA VOZIM SAMO U MISLIMA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=Nesha 63 meni se desilo na kosutnjaku da idem 55 i ulecem u dugachku krivinu i tu usporim na nekih 40, kad sam shvatio da cu ispraviti krivinu (a pritom sam bio nagnut ka desno), pritisnuo sam zadnju kochnicu i klizao se jedno 10-15m i na kraju udarim u parkiranog juga... krenuo alarm da pishti, ja se smejem, ortaci me gledaju ne veruju, i oni se smeju i odosmo kucama ja kada sam ga video iza sebe kako lezi na jugu vristao sam od smeha!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan idi bre brate...ti si vise puta pao nego sto si seo na motor Ja znam lika koji je pao s motora a da nije uspeo ni da sedne na njega! Zapela mu noga za rukohvat na repu, dok je pokusavao da ga opkoraci i on i motor na zemju! Da blam bude veci sve se desilo na prepunoj plazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam licno pao s tog motora dva puta (tomos bt s masinom od ctx 80cm3), i oba puta je bilo zato sto sam u drugoj brzini na trenutak dao previse gasa i on me je samo izvrnuo. A sa skutera sam se prosuo dva puta, prvi put sa 50km/h, majmun mi izletio, ja kocio, izgubio kontrolu, zavrsio na asfaltu, strugao 20m, drugi put sa 80 km/h, isto majmun, kocnica, asfalt, 30-40m (nisam brojao). Srecom posledice su bile samo oderotine i bolovi u laktu i kuku na koje sam se docekao. Evo prilazem i slike posledica pada sa skutera pri 50km/h (standardna oprema, sorc i majca bez rukava)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan oprema ti je exstra svaka cast. nemoj nikako da je menjas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan srecom pri onom padu sa 80km/h sam imao integralku inace bi ostavio i pola lica na cesti, al nisam imao aparat pa da slikam posledice, jebiga, ovako samo dodaj 50% na povrsinu i dubinu ovih oderotina i sve ce ti biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...