lalajko 2021 Napisano Februar 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Javi kada da ti pošaljem maserku. Acimo prijatelju, i mene jako boli desno rame! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I mene boli, ali ne desno rame!! :D :D :D Boli me levo rame... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan I mene boli što Vas boli. Rame, lakat... Jageru, možda, ipak ti je rođ uskoro, Lalajko, zaslužio si, videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rođ. mi uopšte nije uskoro. Bio je skoro, pre par dana Ali nema veze, čekam i godinu dana maserku, ako treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Aćimo druže, nizašta nisi odgovoran. Stigle me godine. I stare povrede su došle na naplatu. Jbg. Proći će (nekad). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jager-u, lapsus, mislio sam na žurku, a napisah... Aj da ne offujem više, pozdrav svima slomljenima i onima koji se tako osećaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 3, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jao sta ti rade dusmani, a ti htio ne htio moras ovako . Sad ce i taj ponedeljak, pa onda 1000-e sklekova, pa onda cemo da vidimo ko je sta rekao i napisao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6057 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan nadžebali su...već pravim spičak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Samo vidi da ne ispustiš nešto sa spička. A vidi i nešto da dodaš. Čisto da se nađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6057 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Video sam slike i ruke i noge u gipsu, al nighde slike " Plavog za decake " ??? Da nije i on mozda zavrsio u nekom gipsu ??? :zbunjen: :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6057 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pssst, Spava u Laboratoriji...Kad se ja opravim doći će i on na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan ...onda cemo sloski da ga opravimo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma za sezonu ima da bude ko nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6057 Napisano Februar 3, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dodam.... za sezonu 2024-te :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Druga polovina sezone 2024. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ali naš dobri Scuba će sve to skockati da bude kako treba za prvu polovinu marta, ove godine Znam ga ja, zna... samo kad hoće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahhahahahah... od čega da skockam? Ne jašu se delovi od BMW-a sa TA pa ne mogu odatle da skidam. Aj dajte još neku ideju od čega da mu sklopim nešto što će ličiti na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 3, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan vidis da voli on i skutere a tek kad ga je probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahhahahahah... od čega da skockam? Ne jašu se delovi od BMW-a sa TA pa ne mogu odatle da skidam. Aj dajte još neku ideju od čega da mu sklopim nešto što će ličiti na motor? A zato si jevtino prodavao dijelove od Transalpa!! Ne pasu na BMW pa ti ni ne trebaju! :lol: Visak :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... Valjda daljina čini svoje pa neviđoh ranije! Ali eto hvala Bogu sve je dobro... Ako treba kakve "Šljivovice" da zaliječi unutarnje rane, javljaj pa da šaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6057 Napisano Februar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je a biće i bolje (a šljivku čuvaj za Reli, za Karataš ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 4, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Na Reliju nema alkohola ako se dobro sećam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...