ssnupi 267 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan OXTAR TCX INFINITY GORETEX Broj 47 U Singapuru sam kupio čizme, platio sam ih 300 eur sa popustom, nikada ih nisam nosio samo sam ih jednom probao. Ima jos etikaeta na njima. Ako je neko zainteresovan, cenim ih 200 eur. Inace OXTAR sije za BMW pogledajte... http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=69649 063/80-90-500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Januar 23, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za kofer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nisu 43,bile bi odmah MOJE!!! Odlicna cizma,sve pohvale. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Januar 24, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za kofer Koji kofer? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Od 35 Litara pa na gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 25, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Au lepe su i moj broj. Brine me jedino sirina lista noge da li moze da se spakuje u cipelu bečku. Gde se to može pogledati i probati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Januar 29, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da se dogovorimo da dam cizme na 2-3 rate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Cizme rezervisao clan foruma mozda vama manje poznat. A da nick na forumu mu je LALAJKO :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to bese neki teoreticar .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Februar 10, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Cizme kupio Lalajko... Ocekujem detaljan clanak o njima za sve vas koji bi ste ih eventualno kupili.. Zakljucavam temu ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...