pronto 6582 Napisano Januar 30, 2019 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Za putovanja po asvaltu zaista sjajna mašina, prava krstarica. Sad pitanje. Videh jedared jednu sjajnu stvar kojom je opremljena....interesuje me jesu li sve takve... Ovaj komad oklopa koji se nalazi tik do slajdera...i ide ka vozačevoj nozi, može da se izvuče ka spolja. Jel' tako?U smislu da kada je izvučen ne prati liniju oklopa ispred već viri postrance, van linije motocikla...da tako kažem. Sad je na "leru" . Mislim čak da ima i dve pozicije, a služi otprilike za bolju zaštitu od struje vazduha i što je još važnije od kiše. To je jedna super ekstra stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 30, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Za putovanja po asvaltu zaista sjajna mašina, prava krstarica. Sad pitanje. Videh jedared jednu sjajnu stvar kojom je opremljena....interesuje me jesu li sve takve... Ovaj komad oklopa koji se nalazi tik do slajdera...i ide ka vozačevoj nozi, može da se izvuče ka spolja. Jel' tako?U smislu da kada je izvučen ne prati liniju oklopa ispred već viri postrance, van linije motocikla...da tako kažem. Sad je na "leru" . Mislim čak da ima i dve pozicije, a služi otprilike za bolju zaštitu od struje vazduha i što je još važnije od kiše. To je jedna super ekstra stvar.Ako mislimo na istu stvar, crna plastika koja prati oblik skrga na oklopu i koja se po potrebi pomera? To je na mladjim modelima od 2013+ koliko ja znam...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 30, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Januar 30, 2019 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, PaPaja said: Bas je lep To je i ona rekla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Januar 30, 2019 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Zlaja78 said: Op, op! Jesi li i ti to upoznao Denisa? E pa, dobrodosao u klub ljubitelja FJR-a Lepa je kao lutka! Zelim ti mnogo sigurnih kilometara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 30, 2019 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, WlayCo said: Op, op! Jesi li i ti to upoznao Denisa? E pa, dobrodosao u klub ljubitelja FJR-a Lepa je kao lutka! Zelim ti mnogo sigurnih kilometara! Srecno kolega ! Tesko da je ovo od Denisa, model 2006- . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Januar 30, 2019 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Ninja66 said: Srecno kolega ! Tesko da je ovo od Denisa, model 2006- . Pa bio je jedan pre neki dan, iste boje ako se ne varam...i sad ga nema na oglasima... pa sam pomislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 30, 2019 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, WlayCo said: Pa bio je jedan pre neki dan, iste boje ako se ne varam...i sad ga nema na oglasima... pa sam pomislio... Detalji kolega, detalji. :) To je bio model -2005. Da je za te pare bio noviji model, verovatno bih se vec hvalio ponovom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 30, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa bio je jedan pre neki dan, iste boje ako se ne varam...i sad ga nema na oglasima... pa sam pomislio... Varas se, Denisov je bio tamno zeleni, imao je ABS al prvu generaciju kocionih klesta kao kod nas samo sa sivim cepovima.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 30, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Detalji kolega, detalji. To je bio model -2005. Da je za te pare bio noviji model, verovatno bih se vec hvalio ponovom. Mlad je, naucice Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Januar 30, 2019 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Jel' vidis sa kakvim se predznanjem ide u kafanu...?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bocca_bastard je napisao: Jako je lep motorin. Odakle si uzeo i koja cifra? Kupljen u tuzli bih 2010 god.cijena 8500 € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ninja66 je napisao: Srecno kolega ! Tesko da je ovo od Denisa, model 2006- . Hvala drug 2010 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kupljen u tuzli bih 2010 god 50000km placen 8500€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brakela 5 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj sa automatskim menjačem , imao je moj drugar iz BL istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Jeste automatski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bocca_bastard je napisao: ajjjjjj, prestao da mi bude zanimljiv A zasto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 30, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Zlaja78 je napisao: A zasto....jesi li vozio ovakav motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 31, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Drug ovaj motor nema rucice kvacila a isto saltas sa mjenjacem kao i ostali motori samo sto mu je neutral skroz dole a ostale brzine sve gore...ne salta on sam kao klasicni automatici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Januar 31, 2019 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Zlaja78 said: Drug ovaj motor nema rucice kvacila a isto saltas sa mjenjacem kao i ostali motori samo sto mu je neutral skroz dole a ostale brzine sve gore...ne salta on sam kao klasicni automatici... I ja sam imao otpor prema FJR sa tim menjacem, sve dok nisam proveo ceo dan na njemu. U voznji. :) Bilo i opustenog vozikanja i jurcanja, na kraju mi se svideo, Nisam vozio VFR 1200 sa automatskim , skroz druga prica, sam menja brzine. Kad otopli probacu i njega, mozda mi i to legne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7654 Napisano Januar 31, 2019 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što se nisu dosetili da probaju da umesto ručice kvačila stave sistem kočenja oba točka ili pak samo zadnjeg u nekom odnosu. Vozeći skuter mnogo mi se dopalo to istovemeno kočenje sa oba točka plus u ekstremnim situacijama čovek istinktivno stisne obe ručke. Ovo je ipak motor za touring-ovanje a ne obaranje na koleno tako da podržavam automatik. Možda se počastim ovakvim modelom mada sadašnja yamaha teško da će napustiti moju garažicu. Kolegi puno bezbednih kilometara i uživanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Januar 31, 2019 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ninja66 je napisao: Nisam vozio VFR 1200 sa automatskim , skroz druga prica, sam menja brzine. Kad otopli probacu i njega, mozda mi i to legne. VFR, Integra, NC, Africa, CTX, X-ADV imaju automatske Dual Clutch menjače, može sam menjati (A) a možeš i ti menjati (M) na +/- prekidačima leve strane, A ili M biraš na desnoj strani prekidača. Ja sam pak neko ko ne voli da šalta, pogotovo ne kad peglaš serpentine, čak sam sa mislima da sledeci automobil bude takođe automatik. Kolegi čestitke na kupovini novog dvotočkaša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaja78 12 Napisano Januar 31, 2019 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vlasenica bih Motocikl: Yamaha fjr 1300a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege na zeljama,kupio sam ga tek pre tri mjeseca i nisam presao mozda 200 km i stvarno sam zadovoljan.Moze da se salta i na lijevoj rucki kao na autu tiptronik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...