davidoff 27 Napisano Januar 11, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Prednost HONDA,VFR800 v-tec,CBR600F '05+ i sl...... Ponude na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 7, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,prednost VFR800 v-tec od 2002 pa na gore...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ima prijatelj vfr 800 200-i neko nisam siguram . Ako hoces pitacu ga sutra pa ti javljam . Znam da ga je uvezo letos ali nesto nema vremena da se vozi i samo mu stoji . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 8, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ima prijatelj vfr 800 200-i neko nisam siguram . Ako hoces pitacu ga sutra pa ti javljam . Znam da ga je uvezo letos ali nesto nema vremena da se vozi i samo mu stoji . Ako je v-tec tj. od 2002 i maldji pitaj i javi...hvala unapred... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini nisam video da si poslao odgovor . Da taj novili sa kosim farovima i dva auspuha ispod repa . Pitacu ga a mozes i da mi posaljes tvoj broj pa da mu dam i ako hoce da prodaje nek te nazove pa se dogovarajte . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 9, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Izvini nisam video da si poslao odgovor . Da taj novili sa kosim farovima i dva auspuha ispod repa . Pitacu ga a mozes i da mi posaljes tvoj broj pa da mu dam i ako hoce da prodaje nek te nazove pa se dogovarajte . Imas PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...