-dzony- 207 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda zna neko gde ima da se kupi prednji blatobran da je povoljniji nego u ovlascenom servisu gde je 60e ( ) ili ima neko ovde sa slikama da ponudi polovan ili nov (trazio sam po oglasima,nigde nista) P.S Molim moderatore da mi ne premeste temu u Moto Berzu jer nije klasicna traznja za kupovinom,vec je vise vezano konkretno za skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bas pre neki dan sam nasao 3 oglasa gde se nude delovi za Runnericu. Potrazi malo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Januar 11, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ima na m.berzi dosta delova za Runner-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki link konkretno? Ja sam nasao samo rep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 11, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako je kao na 2002god mislim da imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 12, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da jeste kao na tom. I ja sam to lomio na mom runneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja svoju Runnericu FXR !!! sa sve prednjim blatobranom... Pa ako imas rezon za kupovinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja svoju Runnericu FXR !!! sa sve prednjim blatobranom... Pa ako imas rezon za kupovinu... Hvala,ne @bokilic konraktirao sam te,samo cekam sliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Januar 12, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=80622&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-Gilera-Runner Za koji tip runnera ti uopste treba? Stari ili novi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=80622&trazi=1&ur=1&model=0&m=--Oprema-i-delovi-Gilera-Runner Za koji tip runnera ti uopste treba? Stari ili novi? Ovaj mi treba,tj stariji. Zvao sam ovog coveka i nema blatobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Januar 13, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Izlistaj motoberzu, ima par oglasa za runnera. Samo trazi i delovi i oprema Edit: http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=84390&trazi=1&ur=1&model=0&tip=runner&m=--Oprema-i-delovi-Gilera-Runner-u-delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan 99% ce mi u februaru doneti neki lik koji donosi iz Nemacke i Italije iz skuter servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...