Milos NS 4 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu Majesty 125ccm, 2000. godiste. Motor je u mom vlasnistvu vec 4 godine, kupljen od poznanika, redovno odrzavan u servisu, prosle godine stavljen nov set guma (Dunlop). Motor je presao 42.000 km (nikom ne pada na pamet da se prcka oko vracanja kilometraze), ali i dalje radi kao sat, ne trosi ulje i ima potrosnju od 3.5 litre na 100 km. Ja sa njim presao cini mi se 11.000. Boja je kameleon siva metalik, jedino sto bas i nije na motoru je spoljasnjost, posto ga je predjasnji gazda izgrebao sa obe strane napred, ali to se i ne vidi "iz aviona". Takodje, motor je sve vreme garaziran. Registrovan je do marta 2011. godine. Prodajem ga jer smatram da sam ga prevazisao i da mi treba nesto malko vece... Cena 1000e, ali moze i zamena za veci skuter, najradije 400 ili vise ccm (voleo bih najvise Burgmana, ali ne cepidlacim) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas i dalje aktuelan... Zamena uz moju doplatu naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Mart 15, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena - 900 eura I dalje aktuelna zamena za veci skuter do 2500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas i dalje aktuelan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem... zakasnili ste PRODATO ZA 850 e Sad u kupovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...