boba_moto 39 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha fazer 600 , registrovana do Avgusta , nov lanac pogonski , nov akumulator , bez ulaganja . Cena 2100 e , zvati na broj tel : 063/10-72-853 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 2871 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Godište mesto zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Velika Plana, godiste '99, moguca zamena za coper od 750cm do 1100cm uz moju doplatu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebastijan 0 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje zamena za peugeot 307 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan ne imam auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan neznam nudili meni za fazera 600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan yamaha aktuelna, cena 2000e za ozbiljne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo lep motor,izgleda i ocuvan za,po meni,nizu cenu nego sto bi trebalo.da nemam motor,odmah bi ga kupio,svidja mi se i motor i cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boan.constrictor 1 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za xj600n 97god perfektno stanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan hvala na ponudi,ne bih zamenu za diverzion,coper ili monster :neznam:pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sebastijan 0 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodat 307 ! Kako bi mogli da se dogovorimo za zadnju cenu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan pozovi me,ili posalji ponudu, popust gala rucak-prasetina jal jagnjetina,sve jedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Februar 15, 2011 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan pozovi me,ili posalji ponudu, popust gala rucak-prasetina jal jagnjetina,sve jedno Da li je prodat motor??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan pozz, nije prodat,malo je nedostajalo novca moku,tako kaze, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan jos je u ponudi,do proleca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan dosadise mi lose ponude i kombinacije ko je za dobar motorcic i ozbiljan,nek se javi,pozz,bajkerima pravim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan perfektan motor, licno sam se uverio !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan hvala marko,video si,jos ako probas,gotovo-kupujes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan sunce lagano nadire,pa je vreme da se batali prodaja :zdravo:pozz bajkerima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...