WeeDovnjak 10 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Ja sam Zvezdan. I danas sam postao vlasnik KinRoada XT 150-16 Sutra cemo se ja i moj motor po prvi put sresti u ovlascenom servisu u novoj pazovi. Pa sutra posle voznje (ako uslovi dozvole), pisem kako je bilo (ako ikoga uopste i zanima to (: ) Uglavnom ovo mi je prvi motor u zivotu... Eto cisto da se predstavim i ovde Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim posle duzeg vremena. Motor spakovan na zimski san u garazu. Znaci preziveo je cele tri sezone bez kvarova. Eto toliko. Vidimo se na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 2, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim, nisam odavno, malo sam u guzvi zadnjih mesec dana ali vozim svakodnevno, cisto da se pohvalim. Rute su mi doduse malo dosadne, ili ti sto bi Ekrem rekao "Kuca-poso" ali sta ces bitno je da ide i da se vozi! eee rekao Ekrem-možeš gola a možeš i do pola... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 30, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan bogami kako se razvija situacija sa vremenom izgleda da će i moj kin na zimski raspust,nesedoh već 7 dana na njega,znači garaža i zimski san... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Decembar 6, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan e neda se malom da ode na zimski raspust... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 7, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan U vezi sijalica,ja sam na kiviju promenio 5-6 komada,što kratko,što dugo svetlo je riknjavalo.Mislim da to ima veze sa vibracijama a i zato što vozim non-stop sa upaljenim svetlom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Januar 4, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan e skinut akomulator,lanac namazan sas mast,debeeelo... sad nešto razmišljam,menjati makinu ili se igrati u garaži do proleća,pitanje je sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak 10 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo. Evo o čemu se radi. Pre tri meseca sam kupio Kinroad XT150-16, i kada su mi predali motor (pošto sam ga uzeo novog, sa garancijom 6 meseci) rekli su mi naravno da moram da dodjem kod njih na servis posel 500 predjenih kilometara ili 3 meseca...e sada servis je u pazovi, (verovatno znate o kom servisu je reč), i rekli su mi da je prvi servis 4000din. (a u garanciji ). A koliko sam ja njih shvatio treba samo ulje da zamene... Motor radi super, malo treba naštelovati paljenje i još neke stvarčice, ali kontam da mi za to oni i netrebaju. Tako da je ono što mene zanima da li da odem tamo ili da menjam ulje sam. Da li oni imaju neku posebnu aparaturu, ili sta god za menjanje ulja? Posto treba da se opere od metalnih opiljaka itd... Nadam se da razumete sta hocu da pitam Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta od delova pokriva garancija.Npr,na mom Keeway-u pod garancijom su samo radilica,klip i mozda jos nesto...Mala je verovatnoca da ce ti u garantnom roku crci nesto od vitalnih delova na motoru.Tako da ja mislim da je garancija sada samo izgovor da bi te odrali u servisu.Zamena ulja nije nikakva nauka,a metalne opiljke u ulju ces imati samo ako se nisi pridrzavao upustva oko razrade masine.Ako je masina lepo razradjena ne bi trebalo da bude opiljaka.Eto,nadam se da sam ti bar nesto pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 9, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan zato se to prvo ulje i menja posle tako kratke kilometraze (zbog opiljaka)! Ali MALO su preterali ako im je servis u garanciji 4000 din nema tu mnogo matematike,sve to mozes sam da odradis! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Kinroad 250 , isto ga uzeo novog sa godinu dana garancije ili do 5000km. U tom periodu imao sam 3 servisa ( da bi vazila garancija ) po 3500 do 4000 din ( cirka 100e ) . Bilo sta da ti crkne na motoru ne moze da kosta tih 100e. Tako da bolje sam menjaj ulje i vozi. Nikakvu aparaturu nemaju u servisu, cak ni karbove ne steluju, kobajagi stizu nastelovani . Ako ti do sada nista nije crklo verovatno i nece. Moj savet ti je da zaobidjes ovlasceni servis u sirokom luku. Meni je trosio do 9 l /100km. i nista nisu uradili povodom toga sve dok ga drugar sa foruma nije nastelovao i utegao ( 4 l/100km ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak 10 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno momci. Sada sam definitivno siguran da neću ići u ovlašćeni servis... Prvo sam mislio zbog eventualno nekog dela koj možda crkne...ali ionako ga verovatno nemaju na stanju, i nikada i neće... Ja nemam pojma sam kako bih naštelovao karburator i manje više pola stvari...nikada me nije toliko interesovalo. Ali sada ću to rado naučiti. Ipak je to samo mehanika Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak 10 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno pitanje. Da li sada treba da sipam neko posebno ulje ili? Pošto koliko sam razumeo ovo prvo ulje koje su sipali kada su mi predali motor je neko "posebno" ulje drugačije gradacije... Dakle koje ulje sipati? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kinesko ulje sto pre napolje,sipaj Motul i gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 10, 2011 (promenjeno) MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan sipaj neko mineralno,gradacija 10/40w jer ti je motor u razradi jos uvek.Zameni ulje proveri svecice i voziiii a karbove paa neki majstor da se nadje imas po forumu adrese.slazem se da bi trebalo da zaobidjes ovlasceni servis ali ako ti je bitna garancija onda pozdrav Promenio Januar 10, 2011 član duhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Braco bajkeri posedujem motor ETZ 250 custom. Za preradu sam uzeo rezervoar od Kinroada 150. Pa me interesuje da li mozete da mi pomognete da nadjem plovak za gorivo i pokazivac g oriva sa sve onom maskom koja ide na rezervoar,jer lik koji mi je prodao rezervoar nije imao to. Evo slike motora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Plovak bi mozda mogao da stavis i sa nekog drugog rezervoara, ali pokazivac bi trebalo naci originalan, mada, postoji mogucnost da se uklapa sa nekog drugog modela. Vrlo rado bih pomogao. Ukoliko saznam nesto, javicu ti. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Braco bajkeri posedujem motor ETZ 250 custom. Za preradu sam uzeo rezervoar od Kinroada 150. Pa me interesuje da li mozete da mi pomognete da nadjem plovak za gorivo i pokazivac g oriva sa sve onom maskom koja ide na rezervoar,jer lik koji mi je prodao rezervoar nije imao to. Evo slike motora: Evo ti ovaj link pa probaj , verovatno imaju http://www.topshopmoto.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, moram da ti offujem temu.... Jesi polozio za A? p.s. Onog m..... iz Pazove zaobidji u shirokoom luku, jer ja vecjeg prevaranta nisam sreo. Zamenu ulja mozesh opushteno sam da uradish.Malo zagrejesh mashinu da se ulje rastopi Poturish posudu, odvrnesh shraf i ulje izadje.Ostavish gfa da se ocedi, vratish shraf i sipash novo ulje.Mislim da kod tebe ide oko 900ml ( nisam 100% siguran, ovo proveri) jer je jedan cilindar u pitanju. Vidimo se na putu :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Januar 11, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan probaj i u pazovi kod Darka,on je držao zvanični servis za Kinroad-a 0607576622 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WeeDovnjak 10 Napisano Januar 11, 2011 U prolazu, 16 postova Motocikl: KinRoad XT 150-16 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još polagao za A niti registrovao motor Trenutno ne mogu ni tih 400-500 dinara da skupim za ulje... Hvala ti puno za savet! P.S. Ako neko zna koliko ulja ide, neka kaže, pošto ja ne znam gde bih proverio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno probacu,valjda cu nesto uspeti da pronadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 12, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj ortak 150 kinroada a ja kivija od 150 ccm,u oba staje tačno 1 litar ulja.A da i nemaju filter za ulje,pozz :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice filtera za ulje,ima sa leve strane sito za ulje i cisti se na svakoj zameni ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Januar 24, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan a lepo vidim tema se održava,svaka čast... daaaa u motoru je neko kinesko ulje kao voda,to što pre napolje... ja probao više vrsta ulja i znam da motul više nikad neću sipati, inače polusintetika se pokazala najbolje po meni i to 10-40, sa leve strane motora najveći šraf je u stvari tzv filter,obavezno izvaditi i očistiti, dok je motor u razradi imaćeš opiljke,to mu dođe normalno, što se tiče zvaničnog servisa potrebni su ti samo zbog garancije,meni je u prvih 500-1000km sve što je trebalo da crkne,crklo i od tad nema nikakvih problema,inače je prvi servis 4000din ostali su po 3000, svećicu ako je prva fabrička čuvaj kao oči u glavi,sve druge koje ti budu stavili neće biti ni blizu te, probao razne i na kraju vratio onu prvu i još iz servisa pokupio par komada polovnih,bačenih... poz i da se u zdravlju navozaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...