Jump to content

Moto Zajednica

10. Moto susret MK Staaari Rokeri Umag 06. - 08.05.2011.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

Sta reci osim... BILO JE ODLICNO!!!

* Preteran docek i druzenje u sredu uvece

* Odlican provod i druzenje svih dana skupa

* Smestaj tradicionalno dobar

* Vreme je moglo biti malkice toplije... Rokeri za sledecu godinu malo bolje pregovarajte sa Majkom Prirodom

* Da nas nije u povratku prala kisa od Zagreba do kuce rekao bih da je bilo Savrseno!!! Ovako mogu da ocenim sve sa samo Savrseno minus

Vidimo se dogodine u isto vreme na istom mestu i nadamo se u isto tako lepom i raspolozenom drustvu

Ta kisa od Zagreba (za mene, tacnije - nesto malo pre ZG-a) je taman oprala sve one musice sa motora. :)

Meni je ovo bio prvi moto skup u Umagu, a planiram da idem i sledecih godina. To sve govori. :)

A vi ste nam se prikljucili malo posle Umaga a posle otprasili? Sad tek povezujem zelenu ninju i polazak!!! Mi smo imali malih problema sa jednim od motora pa smo malo sporije u pocetku dok nismo bili sigurni da mozemo da se zaukamo bez brige. Nismo hteli da nas nesto iznenadi kad vec izadjemo na autoput.

E a slike sutraaaaa

A to ste vi bili... :)

Lepo, lepo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 729 postova
  • Motocikl: X8

A vi ste nam se prikljucili malo posle Umaga a posle otprasili? Sad tek povezujem zelenu ninju i polazak!!! Mi smo imali malih problema sa jednim od motora pa smo malo sporije u pocetku dok nismo bili sigurni da mozemo da se zaukamo bez brige. Nismo hteli da nas nesto iznenadi kad vec izadjemo na autoput.

Kulturno sam vam pozeleo srecan put pre nego sto smo otprasili. :) Mi smo malo zurili jer smo planirali dosta stajanja i druzenja sa motoistima uz put. Trebalo je popiti toliki caj pa uvezbati skidanje i oblacenje kisnog odela :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja