VELJA YZ 250 133 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj da te odgovore od 2t Sa 4t od 125ccm ces se samo razocarati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 133 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan TDR je odlicna masina, ali zbog onog alu rama ( delta box ) drze i po 200 - 300 - 400 evra vecu cenu i upeca se po neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovaj TS visok motor posto sam ja 198cm pa nzm da li bi mi odgovarao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 133 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od visljih, sigurno vislji od TDR-a, DT-a. Pegaso i Tuareg su mozda vislji tu napred kod vetrobrana, ali dobrog ces tesko naci za oko 1000, ako je ispod ove cene moze biti ( i najverovatnije je ) nizi - propalo ogibljenje TS-u je ram isti ( visina, ojacanja) ogibljenje isto ( po visini i cvrstoci ) kao takmicarski kros iz 90-tih god. Naravno opet treba naci ocuvan i utegnut primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha DT 125 R ти је јако захвално моторче. У основној верзији има неки 11 коња, али може да се претвори у јако озбиљан мотор са преко 20 веселих коњића. Имаш доста о том мотору овде: http://dtr125.net/ , па чак и шта треба урадити да се појача снага. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Tvrdim da je TS dosta jaci i ozbiljniji motor od yamahe dt po mnogo cemu. To moze potvrditi i Velja, ipak on vise goni offroad od mene pa zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 327 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da je TS za klasu bolji od DeTeta. Ali mozes naci i neke malo redje i zanimljivije modele: Gilera – RC (Enduro) 125 ovo je mozda jedan od lepsih ikad napravljenih enduro/cross sa 24hp 21L 115kg 134km/h RADO BI GA POSEDOV'O Aprilia – Tuareg Rally 125 ruzaaaan al' valja 25hp 28L 120kg 130km/h 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6469 Napisano Januar 17, 2011 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I oba trose od 6-8 lit na 100 km DT je skoro duplo manji potrosac. Eto, ako ti je bitna potrosnja da znas i ovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3212 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1212 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Extra opcija: http://moto-berza.com/ponuda.php?id=80679&trazi=1&ur=1&model=60&tip=kdx&m=Kawasaki-KDX I još ti ostane pola para za sredjivanje, zezanje i voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam suzuki 125tsx pa ti mogu reci da ako motor vozis po gradu,dobar je zato sto su mu ubrzanja do 60km odlicna.Takodje za lagani of je okej.Za otvoreni put nije\spor je a vetar smara katastrofalno\.Robustan je i kvalitetno izradjen.Ako imas 1000e javi se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy#16 35 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: beograd-vracar † Motocikl: suzuki rg 80 Prijavi odgovor kao problematičan TDR 2T ja mislim da ima najmanju potrosnju od ostalih enduraca u 2T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze sa TDR-om da se ide na duza putovanja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pojedinci su sa skuterima od 50ccm isli na more... dal bi mogao i TDR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan TDR ima putnu brzinu od oko 80-100kmh. Maximalna 140. Moze da ide i na kraj sveta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan ali gledao sam i Varadera dosta je dobar i on za putovanja i tako to,iako sam napisao da trazim iskljucivo 2T Varadero mi se zasvidjao a i TDR pa ne mogu da se odlucim koji od ova 2 da uzmem,sta vi mislite koji je bolji? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 16, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan da ne smaram vise, moj glas ide za VARADERO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Varadero bolji naravno, tj kvalitetniji. Ali i vise delova i skuplje odrzavanje. Lepota subjektivna. TDR bolje ide kako god okrenes. TDR trosi vise. TDR se lakse kupi i lakse proda. To ti je u kratkim crtama;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.Nicic 0 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hondu MTX 125R.... pogledaj taj enduro,crno zhuta varijanta,pa ako ti se dopada taj,tu sam da pogledash ako te zanima,jer posedujem isti.... http://www.auto-zimm...m_Hinterrad.jpg ovako izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o Yamahi DT 125 da li je ona pogodna za duza putovanja ili je vise za gradsku voznju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan ???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 25, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces iole da odes negde "dalje" skupi kintu i kupi neki CETVOROTAKTNI i uzivaj u svemu, moj glas za varadera !Udoban, tih, fin Ako hoces da ores njivama, propinjes, ako si nalozen za to onda DVOTAKTNI, glupo je da uzmes onda tdr, uzmi td, ts... Ako bi da se vozis po gradu biraj izmedju ove dve klase. Ali moj glas uvek ide za cetvorotaktnog varadera, visok si lepo ce ti lezati... Srecno i pametno sa kupovinom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 26, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero je 4T, TDR je 2T, TDR imas verziju od 30ks - ja sam ga licno posedovao, dere dominatora 250 u trci, ne pregreva se, startan je, ide ko blesav za 125cc, ta verzija od 30ks ima agregat koji ide i u Dt125 i u tzr125, lagan je i vrhunsku upravljiv, a jos ako ima pirelli sport deamon gume za put je milina... A sto se off-roada tice, meni se ponasao bas dobro, samo sto nije pravljen za to zbog plastika i svega... moj glas za tdr-a...vozio sam i varadera 125 4T - to je mlitavo djubre 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma samo da moze na duza putovanja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...