Jump to content

Moto Zajednica

Koji enduro motor od 125cc???

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 285 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan

Jedan od visljih, sigurno vislji od TDR-a, DT-a. Pegaso i Tuareg su mozda vislji tu napred kod vetrobrana, ali dobrog ces tesko naci za oko 1000, ako je ispod ove cene moze biti ( i najverovatnije je ) nizi - propalo ogibljenje :neznam:

TS-u je ram isti ( visina, ojacanja) ogibljenje isto ( po visini i cvrstoci ) kao takmicarski kros iz 90-tih god. Naravno opet treba naci ocuvan i utegnut primerak

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Yamaha DT 125 R ти је јако захвално моторче. У основној верзији има неки 11 коња, али може да се претвори у јако озбиљан мотор са преко 20 веселих коњића.

Имаш доста о том мотору овде: http://dtr125.net/ , па чак и шта треба урадити да се појача снага.

;)

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Tvrdim da je TS dosta jaci i ozbiljniji motor od yamahe dt po mnogo cemu. To moze potvrditi i Velja, ipak on vise goni offroad od mene pa zna ;)

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM

Slazem se da je TS za klasu bolji od DeTeta. Ali mozes naci i neke malo redje i zanimljivije modele:

Gilera – RC (Enduro) 125 ovo je mozda jedan od lepsih ikad napravljenih enduro/cross sa 24hp 21L 115kg 134km/h RADO BI GA POSEDOV'O

Aprilia – Tuareg Rally 125 ruzaaaan al' valja 25hp 28L 120kg 130km/h

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: honda cbf600

Imam suzuki 125tsx pa ti mogu reci da ako motor vozis po gradu,dobar je zato sto su mu ubrzanja do 60km odlicna.Takodje za lagani of je okej.Za otvoreni put nije\spor je a vetar smara katastrofalno\.Robustan je i kvalitetno izradjen.Ako imas 1000e javi se.

• Podržavam 1

• U prolazu, 54 postova
  • Motocikl: SRAD 600

ali gledao sam i Varadera dosta je dobar i on za putovanja i tako to,iako sam napisao da trazim iskljucivo 2T Varadero mi se zasvidjao a i TDR pa ne mogu da se odlucim koji od ova 2 da uzmem,sta vi mislite koji je bolji?

• Podržavam 2

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Varadero bolji naravno, tj kvalitetniji. Ali i vise delova i skuplje odrzavanje. Lepota subjektivna. TDR bolje ide kako god okrenes. TDR trosi vise. TDR se lakse kupi i lakse proda.

To ti je u kratkim crtama;)

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Ako hoces iole da odes negde "dalje" skupi kintu i kupi neki CETVOROTAKTNI i uzivaj u svemu, moj glas za varadera !Udoban, tih, fin :takoje:

Ako hoces da ores njivama, propinjes, ako si nalozen za to onda DVOTAKTNI, glupo je da uzmes onda tdr, uzmi td, ts...

Ako bi da se vozis po gradu biraj izmedju ove dve klase.

Ali moj glas uvek ide za cetvorotaktnog varadera, visok si lepo ce ti lezati...

Srecno i pametno sa kupovinom !

• Blocos Bastardos, 330 postova
  • Motocikl: XF650

Varadero je 4T, TDR je 2T, TDR imas verziju od 30ks - ja sam ga licno posedovao, dere dominatora 250 u trci, ne pregreva se, startan je, ide ko blesav za 125cc, ta verzija od 30ks ima agregat koji ide i u Dt125 i u tzr125, lagan je i vrhunsku upravljiv, a jos ako ima pirelli sport deamon gume za put je milina...

A sto se off-roada tice, meni se ponasao bas dobro, samo sto nije pravljen za to zbog plastika i svega...

moj glas za tdr-a...vozio sam i varadera 125 4T - to je mlitavo djubre

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja