Tompus 29 Napisano Januar 8, 2011 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: BGD Motocikl: F 650 GS Single Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da vrlo uskoro uzmem crash barove za BMW F650 GS (single)... Evo kako izgledaju: Problem je što bih da zaštitim ceo motor od padova, čak i plastike ako je moguće, a ovaj originalni verovatno štiti samo agregat, ali ne i ostale delove. Ima li neko iskustva sa ovim? Valjaju li originalni BMW crash barovi ili da gledam nešto drugo? Ukratko, originalni crash bar, custom crash bar, ili originalni dole a custom gore da štiti plastike? Promenio Januar 8, 2011 član Tompus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako si već definitivno odlučio za fabrički onda to i uzmi.Moj glas ipak ide za "custom" made na čiji dizajn možeš da utičeš, izgledaće kao fabrički, štiti će motor kao i fabrički (ako ne i bolje) i koštaće te značajno jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tompus 29 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: BGD Motocikl: F 650 GS Single Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nešto? Mada je glupo da dva puta plaćam jednu stvar, pogotovo što fabrički košta 200 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Scubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 8, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan sto je lep ovaj bemer... prosto ti dodje da izbacis zenu iz kreveta, smestis je u garazu a umesto nje ubacis ovog bemera... ah zivote...lutalico... ps. jebes origilal barove... ovi su mi nekako kao na pola napravljeni... cimni ti ko sto kaze drug popsy , scubu laboranta... ima da ti napravi kafez za duplo manje para! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 8, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam baš tu kombinaciju na drugoj slici - za agregat originalni BMW-ov crash bar a za plastike taj crni Touratech-ov. Skinuo sam oba odavno i stoje mi negde u nekoj kutiji. Nisam ubeđen da taj donji ima neku naročitu funkciju, sem ako baš ne uspeš da nasadiš motor na neki kamen. Takođe pravi dodatni posao kada menjaš ulje jer moraš da ga skidaš. Gornji je korisniji pošto štiti plastike od grebanja i lomljenja. Ako ideš na off road, onda ima smisla kupiti crash barove. Ako se više držiš asfalta, onda radije potroši pare na rezervne ručice kvačila i kočnice, i na rezervni migavac, pošto se to najčešće lomi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se slozim sa decacima , ti orginalni su ,stvarno uvek nekao nedovrseni, a i skupi su bre, moze za mnogo manje parica da se naprave oba ili jedan u komadu i sigurno ce biti tvrdji. Mnogi od nas imaju custom ,i ja, iako nije nesto lep ,veoma je praktičan, ali to je bila moja želja. Skuba i kum Rale au moja preporuka, ima nas dosta sa njihovim cevima ,pa preporučujem da pogledas na nečijoj mašini kako izgleda i kakav je rad, imaš sigurno nekoga u komsiluku, mada koliko me sećanje služi, ima i neki post o njima, možda nam Popsy zna. pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TarGuedil 0 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Dakara polovnog sa tim crash barovima i mogu da kazem da koriste kad ti motor zategne na asfalt (daleko od toga da se meni to desilo, ahem) jer imam i grejace za rucke koji produze rucke za jedno 4-5cm tako da kad padne motor na ravno, asfalt jeli, padne na grejac (koji je sold steel) i na crash bar tako da radi posao. Al bi h jako voleo da imam i barove za plastiku jer cim je neravan teren fasuje plastika. Toliko. Valjda sam nesto pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...