Maki 287 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ...brigo moja jedina! Evo ovako, posle malo vremena i zivaca, proradi Suza, onako svom svojom snagom, a ja od silne euforije ne stigoh ni da se pohvalim kako dolikuje! Dakle evo, Suzuki GSX-R 750, 2004god, 149 (ludih!) konja.... LM, OVOM PRILIKOM BI SE ZAHVALIO SVIMA ONIMA KOJI SU MI POMOGLI OKO DIJAGNOZE I RESAVANJA KVARA! Ako ste se ikad zapitali koja je svrha ovog foruma- evo vam odgovora! Pored dobrog raspolozenja i druzenja (cime ovaj forum obiluje), zahvaljujuci svima vama, osujetio sam pokusaje onih derikoza od majstora da me olaksaju za silne novce, a Suzanu doveo 'pod svoje' za samo malo vremena, maste i zivaca! Sta da vam kazem ljudi- NAJBOLJI STE! Ziveli! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E jes' suzana, svaka cast. Prelep motor. Jesi li razmisljao da promenis taj top? Ko od kamiona boga ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li razmisljao da promenis taj top? Ko od kamiona boga ti. Mojne mi stajes na muku! Ko god ga vidi kaze, ma prelep, ali... (ko iz onog filma 'Dobro!... a jel momci da nije ova tabla malo nakrivo?') Pazi, malo sam tanak sa budzetom, ali videcemo nesto do kraja sezone! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 21, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Na drugoj slici nema sedista suvozaca,i tako mi se mnogo vise svidja inace masina je fenomenalna,od R-ova mi se najvise svidjaju Gixeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 21, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E bravo ti ga sjajan motor!!! samo taj top malo gadannnnnnn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 21, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstor pravi izbor.U zdravlju da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Gixxer 750 jedan od najlepših motora. Pa makar i sa onim olukom umesto lonca. :mrgreen: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 22, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Najlepshi R. Bravo Maki i radujem se nekom vidjanju! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 22, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kakv motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom! Bravo Maki i radujem se nekom vidjanju! Naravno, da se iskupimo ko ljudi pa da bude :jos_piva: :partyman: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan O Maki, sve cestitke! Svaka cast! Nemam komentara... Samo po mom ukusu da je 600ccm... Sta bi, neces vise kawu da vozas? Dok si vozio 9-ku rekao si samo kawu ces da uzmes, to jes 636 ako se dobro secam? Ali sva sreca pa ti se nije ispunila ta zelja . Po meni HONDA i suza su zakon... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije ti neki izbor . prelep je!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar moped! .U zdravlju da ga teras i zamenis za bolji kada za to dodje vreme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Maj 22, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za motor koji si kupio,stvarno je EXTRA.E vidim da vec vozis suzuki pa me interesuje jel znas mozda gde bih mogao da kupim Spaner za lanac na bregasti,treba mi hitno a ne znam gde da trazim?Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Dok si vozio 9-ku rekao si samo kawu ces da uzmes, to jes 636 ako se dobro secam? Jbg, dosli neki novi momenti... Sta da radim druze, nisam mogao da nadjem ni jedan NORMALAN 636, za NORMALNU cenu, a i Suza mi je utrcala veoma povoljno... pa me interesuje jel znas mozda gde bih mogao da kupim Spaner za lanac na bregasti Blagog pojma nemam! Probaj kod Markosa (ja se sad natezem za delove sa njma) ili zovi Eurosumar, koji ce te opet uputiti na Taleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...