nensy 1263 Napisano Januar 6, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da pocnem.... Zovem se Nevena,imam 20 godina i vozim (na zalost) samo skuter od 50ccm da mi tata ne bi doziveo srcani udar Uvek i rado sam na poziciji suvozaca i volim voznju na motoru,samo jos uvek mi je neostvarena zelja da vozim nekog brzinca...ali mlada sam ima vremena Evo ovoliko od mene za pocetak...nadam se lepom druzenju...pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 7, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nevena, i dobrodošla. Imamo sjajan podforum za skuteraše, tako da ćeš moći da upoznaš dosta kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SFRJ 7 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd-Zürich Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nevena. Imam ćerku od 24 godine, takođe vozi skuter, doduše 150cc, već tri godine i jedini razlog što me još nije strefila srčka je što je samnom od sedme godine, do danas prešla oko 100.000km. Za tri sezone i 22.000km zamalo da ima bolji skor od mene, nije ispustila skuter ni jednom, a za isto vreme ja ispustih dva motora, tri puta, opet doduše za 68.000km, pa se kao tešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saky_ss 4 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nevena. Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 8, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Nevena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nevena. Imam ćerku od 24 godine, takođe vozi skuter, doduše 150cc, već tri godine i jedini razlog što me još nije strefila srčka je što je samnom od sedme godine, do danas prešla oko 100.000km. Za tri sezone i 22.000km zamalo da ima bolji skor od mene, nije ispustila skuter ni jednom, a za isto vreme ja ispustih dva motora, tri puta, opet doduše za 68.000km, pa se kao tešim. Pa to je super sa jedne strane jer Vi vozite....a moj tata ne vozi...njegov posao je da izlazi na uvidjaje,uglavnom smrtnjake i previse slucajeva je radio bajkerima....i ne zeli da razmislja o tome sta ce biti sa mnom... Istina je da mnogo motociklista gine,ali ginu i "skuterasi" jer nas ljudi ne primecuju,preticu nas,seku nas i sl... Ja sam za dve sezone presla prelepih 16000 sa skuterom,zbog bagera sam jednom pala ali tada sam shvatila da mi je kaciga spasila glavu,ali sam i mali milion puta bila u rizicnim situacijama u koje me dovode vozaci automobila....i sama vozim automobil ali mnogo pazim na motore i skutere....i ove sezone ne ocekujem manje od 8-10000 km na mom andjelu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ah da...hvala svima na dobrodoslici Pozdravcic za sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav Nevena... .i sama vozim automobil ali mnogo pazim na motore i skutere....i ove sezone ne ocekujem manje od 8-10000 km na mom andjelu Drago mi je da vidim ovakvo razmišljanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla i samo napred !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Za predjene kilometre mislim samo na mom sivom andjelu....ali plus jos mnogo kilometara na mestu suvozaca sa drugarima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nevena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nevena pozz nikola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Za predjene kilometre mislim samo na mom sivom andjelu....ali plus jos mnogo kilometara na mestu suvozaca sa drugarima ajde sad lepo da mi kazete ko je i zasto je na ovaj odg stavio minus ???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla i samo napred !!! Hvala na dobrodoslici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Nevena, i dobrodošla. Imamo sjajan podforum za skuteraše, tako da ćeš moći da upoznaš dosta kolega. Da li moze neki direktan link za tamo...posto se poprilicno ne snalazim ovde jos uvek....?? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miky 1 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: yamaha yzf-r6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla! Pozdrav i bolje vas nasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 8, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Za predjene kilometre mislim samo na mom sivom andjelu....ali plus jos mnogo kilometara na mestu suvozaca sa drugarima ajde sad lepo da mi kazete ko je i zasto je na ovaj odg stavio minus ???? Ne uzbuđuj se oko toga; sastavni deo foruma. Nemaš više minus. Zdravo Nevena, i dobrodošla. Imamo sjajan podforum za skuteraše, tako da ćeš moći da upoznaš dosta kolega. Da li moze neki direktan link za tamo...posto se poprilicno ne snalazim ovde jos uvek....?? unapred hvala Skuter Caffe: http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/74-skuter-caffe/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Za predjene kilometre mislim samo na mom sivom andjelu....ali plus jos mnogo kilometara na mestu suvozaca sa drugarima ajde sad lepo da mi kazete ko je i zasto je na ovaj odg stavio minus ???? Ne uzbuđuj se oko toga; sastavni deo foruma. Nemaš više minus. Zdravo Nevena, i dobrodošla. Imamo sjajan podforum za skuteraše, tako da ćeš moći da upoznaš dosta kolega. Da li moze neki direktan link za tamo...posto se poprilicno ne snalazim ovde jos uvek....?? unapred hvala Skuter Caffe: http://forum.bjbiker...4-skuter-caffe/ Hvalaaaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro nam dosla........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 9, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro nam dosla........ eee sreca moja da sam tebe nasla <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 9, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A nas, nas ne spominjes? Ccc... Doooobro... U redu je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 9, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan A nas, nas ne spominjes? Ccc... Doooobro... U redu je! Pa on se prvi javiooooo,rekla sam ti danas da Vas sve volim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 9, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ok- sad mi je lakse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 10, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Evo i popsy-ja da pozz i ostatak ekipice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...