predrag68 2 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu TDM 850 1999 godiste, kilometraza 52000 km, uvezena pre 2.5 godine,drugi vlasnik kod nas;registrovana do 07.2011 akumulator,lanac,lancanici,automatski podmazivac lanca ugradjeni na pocetku ove sezone i zamenjeni lezajevi zadnjeg tocka i semerinzi viljuske Kao sto se sa slika vidi,motor je havarisan (ja mislim lakse) ostecenja: iskrivljen korman na desnoj strani (ispravlja se,hrom nije ostecen,teg nije ostecen,samo izguljen) desni retrovizor polomljen,mora da se zameni navoj u koji ide retrovizor ostecen polomljena maska na jednom mestu polomljena unutrasnjost maske (oko satova) na jednom mestu i za jedno i drugo imam deo koji je polomljen izguljene bocne plastike polomljen nosac kofera vizir za zamenu jedan pokazivac pravca razbijen,ostali su celi i rade cena 2000E Beograd kontakt telefon 061/2298518 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas832012/honda_cbr_600f/ +???eur? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag68 2 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na interesovanju ali tek sam juce postavio oglas,rano je za kombinacije Nadam se nekome sa gotovinom Zaboravio sam da napisem,postoji mogucnost korekcije cene za ozbiljnog kupca i dajem nesto od dodatne opreme (polovan kofer Givi 52 i skoro novu tank torbu 2-3 puta koriscenu)u kompletu sa motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predrag68 2 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste registrovan to 04.07.2011. Ima i zeleni karton. Nisam za zamenu,hvala na ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...